American Music Awards:

Se alle bildene fra American Music Awards

Selena Gomez overrasket med ny sveis og Diana Ross mottok hederspris!

AMERICAN MUSIC AWARDS: Selena Gomez møtte opp på den røde løperen i ny look.
AMERICAN MUSIC AWARDS: Selena Gomez møtte opp på den røde løperen i ny look. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prisutdelinger har høysesong i de sene vintermånedene og på starten av våren, så når American Music Awards velger å legge sin utdeling til november, ja da blir vi glade! Nå har det nemlig gått ganske så lang tid siden vi har hatt en ordentlig rød løper. Så lenge, faktisk, at vi måtte ta et tilbakeblikk på noen av Dakota Johnsons beste øyeblikk.

Men denne kvelden, som foregikk i Los Angeles 19. november, var det ingen Dakota Johnson tilstede. Denne prisutdelingen er nemlig for musikkindustrien. På scenen sto flere av verdens mest kjente artister for å underholde, men også for å motta noen ganske så gjeve priser. Kveldens vert var Tracee Ellis Ross, som også fikk være vitne til at moren hennes, Diana Ross (73), mottok prisen «Lifetime Achievement Award».

73-åringen fikk også mye oppmerksomhet på grunn av antrekket hun hadde valgt for kvelden. Selv om det er prisen og det artistene har fått til i karrieren sin som virkelig teller, er det ikke til å stikke under en stol at både dem - og vi - elsker et bra rød løper-øyeblikk.

LES OGSÅ: Oslo-varhus åpner spesiell utstilling. Kun Harrods i London har fått muligheten før

FIKK FART PÅ BLITZREGNET: Diana Ross.
FIKK FART PÅ BLITZREGNET: Diana Ross. Vis mer

Overrasket med ny sveis

Blant dem som også stoppet pressen var Selena Gomez (25). Eller, som virkelig fikk fart på den! Googler du nattens AMAs, er det bilder av henne og hennes nye look som står i fokus. Med andre ord: Nok en gang klarte den unge stjernen å stjele all oppmerksomhet!

Den siste tiden har det ikke vært spesielt enkelt for Gomez å gjemme seg fra paparazziene. Etter at det ble kjent at hun og kjæresten, artisten The Weeknd (27), hadde skilt lag og at hun og ekskjæresten Justin Bieber (23) hadde funnet tonen igjen, har hverken hun eller noen av gutta fått fred.

Psst: Derfor er ikke hår-valget til Gomez svært overraskende!

Se Gomez' nye look og alle de andre antrekkene fra nattens AMA-løper her:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer