American Music Awards:

Se alle bildene fra American Music Awards

Selena Gomez overrasket med ny sveis og Diana Ross mottok hederspris!

AMERICAN MUSIC AWARDS: Selena Gomez møtte opp på den røde løperen i ny look.
AMERICAN MUSIC AWARDS: Selena Gomez møtte opp på den røde løperen i ny look. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prisutdelinger har høysesong i de sene vintermånedene og på starten av våren, så når American Music Awards velger å legge sin utdeling til november, ja da blir vi glade! Nå har det nemlig gått ganske så lang tid siden vi har hatt en ordentlig rød løper. Så lenge, faktisk, at vi måtte ta et tilbakeblikk på noen av Dakota Johnsons beste øyeblikk.

Men denne kvelden, som foregikk i Los Angeles 19. november, var det ingen Dakota Johnson tilstede. Denne prisutdelingen er nemlig for musikkindustrien. På scenen sto flere av verdens mest kjente artister for å underholde, men også for å motta noen ganske så gjeve priser. Kveldens vert var Tracee Ellis Ross, som også fikk være vitne til at moren hennes, Diana Ross (73), mottok prisen «Lifetime Achievement Award».

73-åringen fikk også mye oppmerksomhet på grunn av antrekket hun hadde valgt for kvelden. Selv om det er prisen og det artistene har fått til i karrieren sin som virkelig teller, er det ikke til å stikke under en stol at både dem - og vi - elsker et bra rød løper-øyeblikk.

LES OGSÅ: Oslo-varhus åpner spesiell utstilling. Kun Harrods i London har fått muligheten før

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.