Sag Awards

Se alle bildene fra årets SAG Awards her!

Susan Sarandon (69) sto for kveldens dristigste utringning.

Publisert
Sist oppdatert

Natt til søndag gikk en årlige Screen Actors Guild Awards av stabelen. Flere av verdens største filmstjerner hadde samlet seg i spenning om å se hvem som kom til å stikke av med noen av årets største filmpriser. Men festen begynte allerede på den røde løperen hvor stjernene skinte om kapp i noen fantastiske antrekk!

Blant dem var svenske Alicia Vikander (27) som har fått mye skryt for både skuespillprestasjoner og klesstil, og i kveld var intet unntak. Ikke bare så hun helt fantastisk ut i den glitrende kjolen fra Louis Vuitton, men hun stakk også av med prisen for beste kvinnelige birolle for rollen i filmen The Danish Girl. Blant kveldens dristigste derimot var Susan Sarandon (69) som stilte opp i en hvit dress med dyp utringning. Det var nok ikke mange som forventet seg et slikt antrekk fra skuespilleren, men jeg tror alle kan si seg enige i at hvis vi ser sånn ut når vi nærmer oss 70 år, ja da kan man smile bredt om munnen! Saken fortsetter under annonsen.

RØD LØPER: Alicia Vikander (t.v.) imponerer gang på gang med sine antrekk og Susan Sarandon (t.h.) overrasket alle under nattens SAG Awards med denne utringningen! Foto: Scanpix
RØD LØPER: Alicia Vikander (t.v.) imponerer gang på gang med sine antrekk og Susan Sarandon (t.h.) overrasket alle under nattens SAG Awards med denne utringningen! Foto: Scanpix Vis mer

Blant kveldens best kledde var også Saoirse Ronan (21), Rooney Mara (30), Juliana Margulies (49) og Naomi Watts (47). Men det var ikke bare i USA at det var prisutdeling denne helgen. Spellemannprisen gikk nemlig av stabelen i Oslo Spektrum lørdag kveld. Se hvem som var kveldens best kledde her og sjekk ut alle antrekkene fra SAG Awards i bildekarusellen under.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer