Victoria's Secret Fashion Show 2016

Se alle bildene fra den spektakulære undertøysvisningen i Paris

Bella Hadid møter eksen The Weeknd på catwalken, Jasmine Tookes bærer en bh til 3 millioner dollar, og danske Josephine Skriver og svenske Elsa Hosk imponerer! Her er alt du må vite om gårsdagens VS Fashion Show 2016.

VICTORIAS SECRET FASHION SHOW: Vi gleder oss så mye til dette blir vist på tv 5. desember, men allerede nå kan du få en smakebit fra innspillingen! Foto: Rex Features
VICTORIAS SECRET FASHION SHOW: Vi gleder oss så mye til dette blir vist på tv 5. desember, men allerede nå kan du få en smakebit fra innspillingen! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at jeg, og resten av redaksjonen, har gledet oss stort til årets Victoria's Secret Fashion Show. Undertøysvisningen som tilbake på 90-tallet begynte som noe ganske så enkelt, har vokst til å bli det mest ekstravagante eventet som imponerer hvert eneste år. Iløpet av disse årene har teamet bak det hele fornyet seg, overrasket, og laget de mest fantastiske kreasjonene du kan tenke deg. Og du må ikke glemme å sjekke ut disse minneverdige øyeblikkene fra årene som har gått!

For la oss snakke litt om hva disse jentene faktisk har på seg. Det er antrekk det ligger hundrevis av timer med arbeid bak, millioner av kroner, og mange, mange, mange dyktige mennesker. For det første skal jo selve ideen til hvert antrekk klekkes ut (og ja, det er veldig mange), og deretter gjenstår et år med arbeid. Ja, for selv om årets Victoria's Secret Fashion Show ble spilt inn i Paris i går, onsdag 30. november, så betyr ikke det at de kan ha en så altfor lang pause. Ofte begynner de nesten med en eneste gang å planlegge neste års visning. Dette er litt av no' greier! 

Hvert år kommer det også artister på scenen som underholder hele kvelden. Disse annonseres ofte en måned eller to før visningen spilles inn, og det er gjerne artister som er aktuelle med ny plate! Både The Weeknd og Bruno Mars har vært med på visningen før, og returnerte nok en gang i Norge (mye mulig fordi de begge har plater ute akkurat nå), men blant de nyeste tilskuddene var Lady Gaga! Selv om visningen ikke vises på tv i USA før 5. desember, kan du allerede nå få se et lite utdrag fra det spektakulære eventet.

LES OGSÅ: Hemmeligheten bak Victoria's Secret-modellenes plettfrie hud

Kveldens høydepunkter

JASMINE TOOKES: Modellen har på seg en bh til en svimlende sum av 3 millioner dollar. Foto: Pa Photos
JASMINE TOOKES: Modellen har på seg en bh til en svimlende sum av 3 millioner dollar. Foto: Pa Photos Vis mer

I videoen over kan du til slutt se danske Josephine Skriver (les den sterke historien hennes her) gå ned catwalken i et Swarowski-antrekk til Bruno Mars' nye låta «24 K Magic». Og antrekket hennes kalles ikke «The Swarowski Look» for ingen grunn. På henne hang det nemlig over 450.000 krystaller og 3000 frynser! Dette samarbeidet mellom Victoria's Secret og Swarowski har holdt på i 14 år og vi ser ingen grunn til at dette ikke burde gjøre det noe år til. 

Men ei som også fikk en stor ære under gårsdagens innspilling i Paris, var Jasmine Tookes. Hvert år får nemlig en av modellene muligheten til å bære den såkalte «Fantasy Bra». Det er en bh som har en verdi på over 3 millioner dollar. Victoria's Secret-veteraner som Adriana Lima og Alessandra Ambrosio har også tidligere fått muligheten til å gå med denne millionbh-en. 

Men hvis det var en ting vi gledet oss til, så var det å se hva som kom til å skje da Bella Hadid gikk ned catwalken for første gang. Ikke bare er hun helt ny, men hun har også nylig slått opp med en av kveldens artister: The Weeknd. Og jeg husker så godt at jeg sa at Victoria's Secret-crewet ikke kommer til å plassere Bella i et segment hvor The Weeknd synger, men der tok jeg feil. Plutselig, mens The Weeknd imponerer med hitlåta «Starboy», kommer Hadid tuslende ned catwalken og øyeblikket er bare for bra. Er det bare jeg eller merker man at det er mye følelser i sving her? Du kan se selv i videoen og bildekarusellen under!

LES OGSÅ: Vil ha formfulle kvinner i Victoria's Secret

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer