Victoria's Secret Fashion Show 2016

Se alle bildene fra den spektakulære undertøysvisningen i Paris

Bella Hadid møter eksen The Weeknd på catwalken, Jasmine Tookes bærer en bh til 3 millioner dollar, og danske Josephine Skriver og svenske Elsa Hosk imponerer! Her er alt du må vite om gårsdagens VS Fashion Show 2016.

VICTORIAS SECRET FASHION SHOW: Vi gleder oss så mye til dette blir vist på tv 5. desember, men allerede nå kan du få en smakebit fra innspillingen! Foto: Rex Features
VICTORIAS SECRET FASHION SHOW: Vi gleder oss så mye til dette blir vist på tv 5. desember, men allerede nå kan du få en smakebit fra innspillingen! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at jeg, og resten av redaksjonen, har gledet oss stort til årets Victoria's Secret Fashion Show. Undertøysvisningen som tilbake på 90-tallet begynte som noe ganske så enkelt, har vokst til å bli det mest ekstravagante eventet som imponerer hvert eneste år. Iløpet av disse årene har teamet bak det hele fornyet seg, overrasket, og laget de mest fantastiske kreasjonene du kan tenke deg. Og du må ikke glemme å sjekke ut disse minneverdige øyeblikkene fra årene som har gått!

For la oss snakke litt om hva disse jentene faktisk har på seg. Det er antrekk det ligger hundrevis av timer med arbeid bak, millioner av kroner, og mange, mange, mange dyktige mennesker. For det første skal jo selve ideen til hvert antrekk klekkes ut (og ja, det er veldig mange), og deretter gjenstår et år med arbeid. Ja, for selv om årets Victoria's Secret Fashion Show ble spilt inn i Paris i går, onsdag 30. november, så betyr ikke det at de kan ha en så altfor lang pause. Ofte begynner de nesten med en eneste gang å planlegge neste års visning. Dette er litt av no' greier! 

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer