The Fashion Awards:

Se alle bildene fra The Fashion Awards

Disse var kveldens best og verst kledde!

THE FASHION AWARDS: Hun er årets modell! Adwoa Aboah stakk av med den gjeve prisen. Vel fortjent, mener KK! Foto: Scanpix
THE FASHION AWARDS: Hun er årets modell! Adwoa Aboah stakk av med den gjeve prisen. Vel fortjent, mener KK! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken gikk The Fashion Awards av stabelen og noen av verdens største stjerner hadde tatt turen til London for en storslått aften. Kvelden ble viet til å hylle og hedre designere, modeller og aktører i moteindustrien, og flere kjente navn stakk av med noen gjeve priser.

Maria Grazia Chiuri (54) fikk prisen «Swarovski Award For Positive Change», Raf Simons (48) vant prisen «Designer of the Year» og årets stilikon gikk til Donatella Versace (62). Blant prisene som får mest oppmerksomhet er «Model of the Year». Denne har tidligere gått til blant andre Gigi Hadid (22) og Cara Delevingne (25), men i år var det noen andre som stakk av med seieren.

Adwoa Aboah (25) er kanskje et ukjent navn for mange, men hun har uten tvil fortjent prisen årets modell. Iløpet av 2017 har hun blant annet gått på catwalken for verdens største merker, deriblant Dior og Versace, havnet på coveret av flere store magasiner, men det hele toppet seg da britiske Vogue slapp sitt første nummer med Edward Enninful som sjefredaktør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer