The Fashion Awards:

Se alle bildene fra The Fashion Awards

Disse var kveldens best og verst kledde!

THE FASHION AWARDS: Hun er årets modell! Adwoa Aboah stakk av med den gjeve prisen. Vel fortjent, mener KK! Foto: Scanpix
THE FASHION AWARDS: Hun er årets modell! Adwoa Aboah stakk av med den gjeve prisen. Vel fortjent, mener KK! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken gikk The Fashion Awards av stabelen og noen av verdens største stjerner hadde tatt turen til London for en storslått aften. Kvelden ble viet til å hylle og hedre designere, modeller og aktører i moteindustrien, og flere kjente navn stakk av med noen gjeve priser.

Maria Grazia Chiuri (54) fikk prisen «Swarovski Award For Positive Change», Raf Simons (48) vant prisen «Designer of the Year» og årets stilikon gikk til Donatella Versace (62). Blant prisene som får mest oppmerksomhet er «Model of the Year». Denne har tidligere gått til blant andre Gigi Hadid (22) og Cara Delevingne (25), men i år var det noen andre som stakk av med seieren.

Adwoa Aboah (25) er kanskje et ukjent navn for mange, men hun har uten tvil fortjent prisen årets modell. Iløpet av 2017 har hun blant annet gått på catwalken for verdens største merker, deriblant Dior og Versace, havnet på coveret av flere store magasiner, men det hele toppet seg da britiske Vogue slapp sitt første nummer med Edward Enninful som sjefredaktør.

På coveret finner vi vakre Adowa Aboah og magasinet har falt i smak hos svært, svært mange. Utgaven har fått massiv oppmerksomhet i sosiale medier. Deriblant fra kjendiser som Bella Hadid (21) og Victoria Beckham (43).

LES OGSÅ: 8 ting du må vite om årets Victoria's Secret Fashion Show

Årets «Model of the Year»-pris gikk altså ikke til noen av Hadid-søstrene eller Kendall Jenner (22). Tre jenter som har fått svært mye makt i moteindustrien - spesielt på grunn av deres popularitet på sosiale medier. Men Jenner har andre ting å juble for, også! Nylig publiserte Forbes sin årlige liste over de best betalte modellene i verden. På toppen troner Kendall Jenner med 22 millioner inntjente dollar, det vil si cirka 181 millioner kroner.

Ingen tvil om at 22-åringen er en travel dame, og hverken hun eller Hadid-søstrene hadde tatt turen til London for prisutdelingen. Men det betyr ikke at det ikke krydde av kjendiser på den røde løperen. Stjerner som Selena Gomez (25), Pamela Anderson (50) og Zendaya (21) var alle tilstede under den storslåtte kvelden.

Kveldens beste og verst kledde

Alle hadde tatt på seg finstasen for anledningen, men vi må nok trekke fram Winnie Harlow (23) og Poppy Delevingne (31) som to av våre favoritter denne kvelden. Antrekket til Harlow er fra Brandon Maxwells kolleksjon for våren 2018. Et antrekk Gigi Hadid hadde på seg på catwalken da han presenterte sin nyeste kolleksjon. Vi elsker kombinasjonen av det vide skjørtet med kasjmirgenseren. Den minner oss veldig om brudekjolen til Olivia Palermo (31)- og det er bare gode minner!

Poppy Delevingne viser hvordan man skal rocke opp en ellers ganske så søt og sommerlig kjole. Med to små deltaljer som sine mørke, bærfargede lepper og en choker i halsen, gir hun kjolen den lille «touch-en» den trenger.

Men det var ikke alle som imponerte denne motekvelden. Modellen Hailey Baldwin (21) hadde tatt på seg den korteste, sorte kjolen vi har sett på lenge, og det hele så ganske så billig ut, rett og slett. Du kan MYE bedre enn dette, Hailey.

Selv om Donatella Versace ble kåret til årets stilikon, er vi ikke helt enig i at kveldens antrekk var det beste valget. Hva synes du? Se alle antrekkene i bildekarusellen under!

LES OGSÅ: Cecilie ble ny med KK: - Klesstilen min er altfor feig!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer