Freya Dalsjø

Se alle bildene fra visningen til Freya Dalsjø

Den danske designeren stylet modellene sine med julekuler og «bestemorstrømper».

FREYA DALSJØ: Julekuler og bestemorstrømper var brukt som styling da danske Freya Dalsjø skulle vise frem sin høstkolleksjon for 2017. Foto: Copenhagen Fashion Week
FREYA DALSJØ: Julekuler og bestemorstrømper var brukt som styling da danske Freya Dalsjø skulle vise frem sin høstkolleksjon for 2017. Foto: Copenhagen Fashion Week Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jula varer helt til påske, sies det, men for Freya Dalsjø skal julen fortsette ut høsten 2017 også. Inne i en sal i det fantastiske og spektakulære hotellet D'Angleterre, viste den danske designeren fram sin kolleksjon under moteuken i København. Fargepaletten i designet var forholdsvis nøytral, men i ørene til modellene hang det kuler som var tatt rett fra juletreet.

I tillegg til dette hadde hun også stylet jentene med hudfargede knestrømper som var ganske så avslappet tatt på. Det hele minnet meg svært om noe min bestemor pleide å bruke «back in the days» - sammen med et par «kitten heels», men vent; det var det jo også! Designet var også enkelt, men med en liten twist i form av at skulderpartiet på flere av antrekket var ganske så markert. Både jakker og kjoler hadde blitt forlenget over skuldrene i en ganske så rett form. 

Så dersom du ønsker deg en enkel kåpe som samtidig skiller seg ut fra mengden, bør du sjekke ut bildekarusellen lengre ned i saken.

LES OGSÅ: Nettingstrømpene er kommet for å bli: Se alle bildene fra visningen til Baum und Pferdgarten her

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer