Freya Dalsjø

Se alle bildene fra visningen til Freya Dalsjø

Den danske designeren stylet modellene sine med julekuler og «bestemorstrømper».

FREYA DALSJØ: Julekuler og bestemorstrømper var brukt som styling da danske Freya Dalsjø skulle vise frem sin høstkolleksjon for 2017. Foto: Copenhagen Fashion Week
FREYA DALSJØ: Julekuler og bestemorstrømper var brukt som styling da danske Freya Dalsjø skulle vise frem sin høstkolleksjon for 2017. Foto: Copenhagen Fashion Week Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jula varer helt til påske, sies det, men for Freya Dalsjø skal julen fortsette ut høsten 2017 også. Inne i en sal i det fantastiske og spektakulære hotellet D'Angleterre, viste den danske designeren fram sin kolleksjon under moteuken i København. Fargepaletten i designet var forholdsvis nøytral, men i ørene til modellene hang det kuler som var tatt rett fra juletreet.

I tillegg til dette hadde hun også stylet jentene med hudfargede knestrømper som var ganske så avslappet tatt på. Det hele minnet meg svært om noe min bestemor pleide å bruke «back in the days» - sammen med et par «kitten heels», men vent; det var det jo også! Designet var også enkelt, men med en liten twist i form av at skulderpartiet på flere av antrekket var ganske så markert. Både jakker og kjoler hadde blitt forlenget over skuldrene i en ganske så rett form. 

Så dersom du ønsker deg en enkel kåpe som samtidig skiller seg ut fra mengden, bør du sjekke ut bildekarusellen lengre ned i saken.

LES OGSÅ: Nettingstrømpene er kommet for å bli: Se alle bildene fra visningen til Baum und Pferdgarten her

Ulempene med hudfarget strømpebukse

Selv om vi faktisk syns at hele uttrykket hos Freya Dalsjø var en morsom og kreativ touch, er det nok ikke dette vi kommer til å ta i bruk når høsten kommer. Ikke bare fordi det blir nokså kaldt, men det er et par ulemper ved å bruke hudfargede strømpebukser.

Nadine Monroe, stylist, moteekspert og blogger på Thestyleresponder.com, har tidligere sagt til KK.no at strømper som dette både kan skape problemer for deg, og gi deg en gammeldags look. Ofte kan det skje at vi bommer på fargen og at strømpene ikke matcher med resten av huden. Kanskje skal du ha på deg et par sko hvor tåen synes, og da er det ikke spesielt fint at sømmen på strømpebuksen stikker frem.

- I tillegg vil også leggene forstørres på grunn av den lyse fargen. Hvis dette er noe du vil unngå (antakelig som de fleste av oss vil), bør du også styre unna strømpebuksene med shine da disse vil ha samme effekt, sier Monroe.

For hvem kan vel ikke si seg enige i at et par bare bein gjør seg bedre? Men, vi bor ikke i et land hvor det er mulig å gå slik året rundt.

- Skal du bort og bare bein blir for kaldt, eller svarte strømpebukser ikke passer til antrekket, gå med de hudfargede strømpebuksene til festen. Når du kommer dit kan du ta de av og legge dem i vesken til du skal hjem. Husk fuktighetskrem, tipser Monroe. 

LES OGSÅ: Frances Bean Cobain (24): - Jeg vil ikke sette navnet mitt på noe jeg ikke tror på

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer