London Fashion Week

Se alle bildene fra visningen til Mulberry

Altså, bare se på de fantastiske veskene!

MULBERRY: Det britiske motehuset viser frem sin AW17-kolleksjon. Foto: DPA
MULBERRY: Det britiske motehuset viser frem sin AW17-kolleksjon. Foto: DPA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

London Fashion Week er i gang for fullt, og vi har allerede sett visningene til både Burberry og Mulberry. Førstnevnte valgte å vise en helt ny side av seg selv i år, både i selve kolleksjonen de presenterte, men også at de valgte å vise en såkalt «February Collection». Du kan se alle bildene fra visningen her. Like etter fulgte folkefavoritten Mulberry. Du har sikkert en gang i tiden siklet etter en veske fra det britiske motehuset - hvem kan vel glemme Alexa Chung-vesken de hadde flere år tilbake?

Selv husker jeg hvor mye jeg ønsket meg en Mulberry-veske, og etter denne visningen har de ikke akkurat gjort det så mye enklere for meg. Her presenterte de nemlig alt fra stort til smått, farget til nøytralt, og jeg vil ha hver eneste en. Ofte viser en designer frem en it-veske, og så gjerne noen varianter av den, men her var det et hav av forskjellige vesker, og det er jo en drøm for øyet.

LES OGSÅ: Jakken britiske it-jenter sverger til nå

Mulberry AW17 Foto: Scanpix
Mulberry AW17 Foto: Scanpix Vis mer

Et hav av variasjon

Vi snakker lilla skuldervesker i slangeskinn med gullspenne, vesker med motiver i form av øyne og lepper, variantene som kan brettes ned til en clutch, men også brukes som en vanlig veske - altså, listen er lang. Men et bilde sier mer enn tusen ord, så ta en titt på de som ble knipset fra Mulberrys AW17-visning i London her under. Men det er ikke bare tilbehøret som har fått skryt. Stylist Nathalie Helgerud trekker også frem fargene, stoffene og silhuetten motehuset presenterte.

- Jeg synes den visning var helt fantastisk. Jeg har helt dilla på silke, og det var så fint med grønne og lilla pasteller. Jeg elsket de skulpturelle plaggene som hang litt på modellen, og det er så gøy at tjukke sokker i skoene er trendy igjen. Igjen snakker vi om en leken silhuett og lag på lag-trenden som har vært en stund nå. Jeg elsker det!

LES OGSÅ: Orange is the new black! Shop trendfargen fashionista Camille Charriere sverger til

Mulberry AW17 Foto: Scanpix
Mulberry AW17 Foto: Scanpix Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer