Met Galla 2016

Se alle de fantastiske antrekkene fra årets Met-galla!

Hvem mener du eide den røde løperen?

MET GALLA 2016: Det var mange som kjempet om spotlighten under nattens Met-galla. Zoe Zaldana (avbildet) var blant dem, og hun så helt fantastisk ut! Sjekk ut alle antrekkene nederst i saken. Foto: Pa Photos
MET GALLA 2016: Det var mange som kjempet om spotlighten under nattens Met-galla. Zoe Zaldana (avbildet) var blant dem, og hun så helt fantastisk ut! Sjekk ut alle antrekkene nederst i saken. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du har lyst til å se de største stjernene i verden samle seg på et sted, så er det bare å reise til New York City når den årlige Met-gallaen sparkes av. Her tar kjendisene på seg de villeste antrekkene som står i stil til temaene som blir satt hvert år. Denne gangen var det «Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology» som sto for tur, og de fleste stjernene hadde tolket med å stille opp i de mest glitrende antrekkene.

I fjor var Beyonce (34) blant dem som stjal oppmerksomheten fra alle på den røde løperen, men i år så vi en mer sjenert Queen B i The Big Apple. Kanskje det har noe å gjøre med bruddryktene som har svirret rundt ekteskapet hennes med rapstjernen Jay-Z (46)? Flere har nemlig spekulert i om Jay-Z har hatt et forhold med den britiske sangfuglen Rita Ora (25) - som også var tilstede under nattens Met-galla! 

Rihanna (28) som er aktuell med nytt album og som er blant dem som alltid lager show på Met-gallaen (hvem kan vel glemme den gule omelett-kjolen?), var ikke å se i New York i natt. To som virkelig ville bli lagt merke til derimot, var skuespiller Zoe Saldana (37) og sangstjerne Jennifer Hudson (34). Begge to hadde valgt noen iøynefallende kjoler med meterlange slep. I tillegg var Hudsons kjole fra den svenske billigkjeden H&M! Og mens vi snakker om våre svenske venner, kan vi også nevne at Skandinavia var godt representert med den svenske Oscar-vinneren Alicia Vikander (27), og vår egne designstjerne Peter Dundas (47)!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer