Burberry

Se alle stjernene som samlet seg for Burberrys motefest

Begynner det å bli mer kjendisparty enn fashion week?

Publisert
Sist oppdatert

La meg bare si en ting først og fremst: Hvis du ønsker å få et innblikk bak scenen av moteuken, gjerne se hvordan kolleksjoner blir til, hvordan hele modell-casting-prosessen foregår, og hva enn du måtte tenke deg, men ikke vet hvem du skal følge med på - svaret er Burberry. Altså hvis det er noen som virkelig er gode på Snapchat så er det dem. De er så flinke på å vise glimt av kolleksjonene sine, alle bak kameraet, tankegangen bak både hår og sminke, og rett og slett alt. De heter så mye som «burberry» på Snapchat.

Men over til noe annet. Denne uken presenterte nemlig Burberry sin nye vårkolleksjon for 2017, og også de har valgt å gjøre det både Tommy Hilfiger og våre egne Moods Of Norway-menn har gjort: Å vise en kolleksjon du kan kjøpe rett av catwalken. Det eneste som skilte denne fra Moods Of Norway sin, var at Burberry viste en SS17-kolleksjon, mens Simen Staalnacke og Peder Børresen i Moods Of Norway viste en AW16-kolleksjon, altså høst. Litt merkelig at Burberry velger å gjøre det på denne måten. Kjøper du deres vårklær nå, begynner du jo å bruke dem nå og da vil du alltid ligge en sesong fram i tid - noe som går litt mot poenget med det nye systemet med å kjøpe det rett og catwalken. 

Rart eller ei, kjendisene hadde uansett samlet seg i London for visningen til det britiske merket. Denne visningen er blant de mest populære, og til tider blir det nesten mer en kjendisfest enn en motevisning. Derfor er det gøy at Burberry tar et grep i form av Snapchat, for å dra fokuset tilbake på klærne. Under kan du se bilder fra den nye kolleksjonen, og øverst i saken finner du alle stjernene som hadde tatt turen til London.

LES OGSÅ: Celine Aagaard er modell for Burberry 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer