Mote

Se Angelinas brudekjole!

De aller første bildene!

GIFTET SEG FORRIGE LØRDAG: Helt siden Brad Pitt og Angelina Jolie giftet seg i Frankrike for litt over en uke siden, har kjolen til bruden vært svøpt i et slør av mystikk...Nå er designer og form avslør! Foto: action press/All Over Press
GIFTET SEG FORRIGE LØRDAG: Helt siden Brad Pitt og Angelina Jolie giftet seg i Frankrike for litt over en uke siden, har kjolen til bruden vært svøpt i et slør av mystikk...Nå er designer og form avslør! Foto: action press/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ja, plutselig hadde stjerneparet Angelina Jolie og Brad Pitt giftet seg. Mens vi spiste tacos foran Breaking Bad og True Detective, sa skuespillerne ja til hverandre i sitt Chateau Miraval-slott i Provence i Frankrike.

At de skulle gifte seg på et eller annet tidspunkt, visste vi, men ikke akkurat når:

- Vi bare venter vi på det riktige øyeblikket, både for barna, i forhold til jobben og at det må kjennes helt riktig, sa Jolie til avisen The Huffington Post i mai i år.

Maleficent-stjernen kunne også røpe at barna kom til å få være med å planlegge den store dagen:

FORFRA: Både People magazine og Hello Magazine har eksklusive bilder fra kjendisparets bryllup. Her er kjolen forfra på coveret av People.  Foto: Faksimile People magazine
FORFRA: Både People magazine og Hello Magazine har eksklusive bilder fra kjendisparets bryllup. Her er kjolen forfra på coveret av People. Foto: Faksimile People magazine Vis mer

- Det kommer til å bli enten Disney eller paintball. Uansett vil det bli gøy, for det er det viktigste.

I et slør av mystikk

Om det var på et lavendelteppe, under en hvit seilduk eller blant oliventrærne at seremonien ble holdt, vites ikke, men det var i alle fall 22 gjester tilstede, inkludert parets seks barn Maddox (13), Pax (11), Zahara (9), Vivienne (6), Shiloh (8) og Knox (6).

Og hva med kjolen? Angelina Jolie er kjent for å gå i både Valentino, Atelier Versace, Elie Saab og Saint Laurent til vanlig.

Men det var altså Versaces Luigi Massi, som stakk av med den prestisjefulle oppgaven, skal vi tro Versaces egen Twitter-profil, der Donatella Versace skrev følgende:

BARNA TEGNET PÅ DEN: Her ser du tegningene til barna på kjolen til Jolie. Dette bildet er av coveret til Hello! Magazine.  Foto: Faksimile Hello! Magazine
BARNA TEGNET PÅ DEN: Her ser du tegningene til barna på kjolen til Jolie. Dette bildet er av coveret til Hello! Magazine. Foto: Faksimile Hello! Magazine Vis mer

«Congratulations Angelina Jolie! Youlook sensational in my creation for your special day! Lots of love, DV».

Barna bidro

Ifølge The Guardian var også kjolen, som var i enkel, men nydelig kremhvit silke og helt ned til gulvet med tynne stropper, pyntet med parets barns tegninger.

RINGEN: Her viser Brad seg med gifteringen for første gang. Foto: Sharpshooter Images / Splash/ All Over Press
RINGEN: Her viser Brad seg med gifteringen for første gang. Foto: Sharpshooter Images / Splash/ All Over Press Vis mer

Også sløret var dekorert av de seks barna. 

Pitt på sin side bar en dress han allerede eide, og ifølge People magazines intervju med paret (det er også dette bladet som har de første bildene), var dagen veldig morsom og avslappet. 

10 år gamle Pax skal også ha bakt bryllupskaken. 

- Det var viktig for oss at dagen var avslappet og full av latter, sier Brad (50) til People:

- Det var en fantastisk spesiell dag å dele med våre barn, og en veldig lykkelig tid for vår familie. 

Brad Pitt hadde på en dress som han eide fra før av, med et slips lånt av en av sønnene, da han angivelig glemte å pakke sitt eget. 

FORLOVELSESRINGEN: Procop og Brad Pitt brukte nesten et år på å designe ringen til Angelina.
 Foto: Splash News/ All Over Press
FORLOVELSESRINGEN: Procop og Brad Pitt brukte nesten et år på å designe ringen til Angelina. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Zaharas kjole var designet av familievenn Adama Kebe, mens Maddox, Pax, Shiloh og Knox hadde på seg svarte dresser.

Vivienne hadde på en av sine favorittkjoler, mens smykkedesigner Robert Procop, som også lagde forlovelsesringen til Angelina med Brad, har designet gifteringene, skriver People. 

Slik ble de sammen

Jolie (39) og Pitt (50) fant tonen da de spilte sammen i filmen Mr. And Mrs. Smith i 2005. 

Dette til Friends-stjernen Jennifer Anistons store fortvilelse, som på det tidspunktet fortsatt var gift med Pitt. 

Paret, som etterhvert fikk kallenavnet Brangelina, forlovet seg så i 2012, etter syv år som kjærester. 

Angelina har tidligere vært gift med skuespillerstjernene Johnny Lee Miller og Billy Bob Thornton, mens Brad var gift med Aniston. 

Dette sier motekritikerne

Angelinas kjole har, lite overraskende, allerede fått en del kommentarer på sosiale medier, og meningene er litt delte - selv om de heller mot det positive. 

Hva synes du om Angelinas kjole? (Avsluttet)

Ifølge The Guardian har en kommentator omtalt bryllupet og kjolen som normcore, da den var ganske klassisk.

Og det stemmer at dette var et noe utradisjonelt enkelt valg av Jolie, som tidligere har hatt sansen for det mer dramatiske. 

Da hun giftet seg med Lee Miller i 1996, bar paret mye omtalte kjeder med hverandres blod i ampuller rundt halsen. 

Og da hun giftet seg med Billy Bob fikk hun en enorm tatovering av hans navn på den ene skulderen. 

De fleste som har omtalt brudekjolen beskriver den imidlertid som «fantastisk vakker», «romantisk», og «herlig enkel og elegant», noe vi i KK sier oss veldig enige i!

HVIT BRUD I SLØR: Brad Pitt og Angelina Jolie møttes og forelsket seg under innspillingen av Mr. and Mrs. Smith. Her i bryllupsscenen fra filmen! Foto: REX/MB Pictures/All Over Press
HVIT BRUD I SLØR: Brad Pitt og Angelina Jolie møttes og forelsket seg under innspillingen av Mr. and Mrs. Smith. Her i bryllupsscenen fra filmen! Foto: REX/MB Pictures/All Over Press Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer