Billboard Music Awards

Se antrekkene fra årets Billboard Music Awards

For å si det sånn: Vi trillet ikke mange 6-ere...

BILLBOARD MUSIC AWARDS: Celine Dion fikk fart på fotografene i dette ekstravagante antrekket! Foto: Shutterstock
BILLBOARD MUSIC AWARDS: Celine Dion fikk fart på fotografene i dette ekstravagante antrekket! Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Billboard Music Awards er en prisutdeling vi hvert år gru-gleder oss til. Hvorfor? Det er nemlig på denne prisutdelingen stjernene utforsker mest når det kommer til antrekkene, for å si det sånn... Vi snakker antrekk i tråd med Lady Gagas kjøttkjole. Okei, kanskje ikke så vilt, men for å gi deg et lite bilde kan du sjekke ut noen av disse antrekkene

Men det skal også sies at vi liker når kjendisene prøver ut litt nye ting. For det hadde jo vært en temmelig kjedelig rød løper om folk skulle gjentatt de samme kjolene, fargene og trendene år etter år. Og når de først treffer med sine kreative antrekk, er det musikk i våre ører. Billboard Music Awards er kanskje blant de mer avslappede prisutdelingene også. Du må nødvendigvis ikke ha på deg den fotside couture-kjolen her. Men noen velger også å gjøre det.

Kleskoden kan derfor på mange måter tøyes under denne tilstelningen, og derfor gledet vi oss til å se hva stjernene hadde funnet på denne gangen. Dessverre var det ikke mange wow-øyeblikk denne gangen. Og hvis det var noen var det mer i negativ forstand. Vi kunne nemlig dra ut flere dårlige antrekk enn gode, og det er jo synd. Under kan du se de som ikke falt helt i smak hos oss under årets Billboard Music Awards.

Miley Cyrus er tilbake

Og når vi først er inne på antrekk; Miley Cyrus (24) er tilbake med nok en hitlåt, «Malibu», og den fremførte hun under nattens Billboard Music Awards. Det er tydelig at popstjernen har funnet litt tilbake til sitt gamle jeg. Vi elsker når folk gjør sin greie og står for det, men det var en stund vi lurte litt på hva som egentlig hadde skjedd med Miley.

Og nå har det altså kommet frem at hun blant annet angrer på videoen til sangen Wrecking Ball. Jeg kommer alltid til å være kjent som hun jenta som sleiker på ei slegge, har hun sagt på morgenshowet til Cooper Lawrence. Den nye musikkvideoen til Malibu viser derimot en mye lysere versjon av sangstjernen. Opptredenen hun hadde under kveldens prisutdeling var også langt mer nedtonet enn tidligere.

MILEY CYRUS: Sangstjernen fremfører låta Malibu. Foto: Reuters
MILEY CYRUS: Sangstjernen fremfører låta Malibu. Foto: Reuters Vis mer

Gikk for samme look

En siste ting vi et nødt for å ta for oss, er det at flere av kjendiskvinnene gikk for samme stil under nattens pristutdeling. Mange av stjernene hadde nemlig tenkt ganske så likt da de skulle kle seg for årets Billboard Music Awards, og du kan jo se i bildekarusellen under om du ser hva som er likt?

Rita Ora (26), Hailee Steinfeld (20), Olivia Munn (36), Lea Michele (30), Z LaLa (24), Jeannie Mai (38) og Laura Marano (21) hadde nemlig alle gått for gjennomsiktige antrekk på den røde løperen, og til antrekkene hadde de valgt sort undertøy - gjerne en truse med høyt liv. Dette ser vi blant annet hos Rita Ora, Lea Michele og Hailee Steinfeld. Laura Marano gikk for en litt mer tildekket variant, men hadde tatt i bruk en sort bh under det gjennomsiktige partiet på overdelen av kjolen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer