Emmy Awards 2020

Se antrekkene fra årets Emmy Awards

Det ble ingen rød løper i år, så stjernene måtte vise frem antrekkene fra sin egen stue.

EMMY AWARDS 2020: Reese Witherspoon var blant stjernene som hadde tatt på seg finstasen til tross for at hun ikke fikk tatt turen til arrangementet. Foto: Skjermdump fra Instagram
EMMY AWARDS 2020: Reese Witherspoon var blant stjernene som hadde tatt på seg finstasen til tross for at hun ikke fikk tatt turen til arrangementet. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Årets Emmy Awards ble ikke som de tidligere. Kanskje ikke så overraskende siden store grupper med mennesker ikke kan samle seg på et sted.

Derfor måtte arrangørene være kreative årets prisutdeling til ære for tv-kategoriene. Jimmy Kimmel sto på scenen foran en helt tom sal, men klarte likevel å stelle i stand et show med hjelp av gode venner.

Selv om det var tomt med gjester i salen, tok stjernene likevel på seg finstasen og var med gjennom alt fra Skype til Zoom. De la også ut bilder av hva de skulle hatt på seg på Emmy-løperen, og de skuffet selvfølgelig ikke. Så noen av årets antrekk her:

Se dette innlegget på Instagram

CYNTHIA 💙💚💛💜🤎🧡 #Emmys2020

Et innlegg delt av Jason Bolden (@jasonbolden)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer