Rød løper:

Se antrekkene fra årets Grammy Awards

Her hadde ingen spart på kruttet!

GRAMMY AWARDS: Lady Gaga vant flere priser under nattens utdeling. Foto: Scanpix
GRAMMY AWARDS: Lady Gaga vant flere priser under nattens utdeling. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I natt kunne Alicia Keys (38) ønske artister, produsenter, låtskrivere og det som er i musikkbransjen velkommen til årets Grammy-utdeling. Sangstjernen ledet programmet som fant sted i Los Angeles, natt til mandag norsk tid.

Musikalske stjerner som Lady Gaga (32), Jennifer Lopez (49) og Miley Cyrus (26) hadde tatt turen for å se hvem som stakk av med kveldens gjeve priser. Det hadde også Michelle Obama (55), som plutselig overrasket på Grammy-scenen.

Hun benyttet anledningen til å snakke om hvor viktig musikk har vært for henne.

- Musikk gjør at vi kan høre hverandre og bli invitert inn i andres liv. Musikk viser oss at vi alle betyr noe. Hver historie i hver stemme, hver eneste note i enhver sang. Stemmer ikke det, damer?, spurte den tidligere førstedamen og ble møtt med full jubel i salen.

Se kveldens vinnere nederst i saken.

LES OGSÅ: Dette brukte stjernene på Grammy Awards i 2008!

Lady Gaga, Jada Pinkett Smith, Alicia Keys, Michelle Obama og Jennifer Lopez. Foto: Scanpix
Lady Gaga, Jada Pinkett Smith, Alicia Keys, Michelle Obama og Jennifer Lopez. Foto: Scanpix Vis mer

Stjernenes antrekk

På den røde løperen hadde ingen av stjernene spart på kruttet. Slik er det ofte på Grammy Awards! Det ligger mye kreativitet i de musikalske talentene, og det viser de ofte - i tillegg til musikken sin - på den røde løperen.

I år var det to tydelige trender på Grammy-løperen. Flere av stjernene hadde valgt antrekk i ulike nyanser av rosa. Både Katy Perry (34) og Kylie Jenner (21) gikk for den sukkersøte fargen, men hadde også satset på en stil vi så hos flere av stjernene: nemlig skulpturelle antrekk.

Stjerner som Cardi B (26), Chloe (21) x Halle (19) og Janelle Monae (33) fikk virkelig satt i gang blitzregnet på den røde løperen. Damene hadde ikke spart på noe til den store kvelden og gikk for antrekk i svært så spennende, skulpturelle former.

Legg merke til de store ermene på flere av antrekkene. Ingen tvil om at kjendisene har falt for det lille ekstra denne sesongen.

LES OGSÅ: Crocs-vesken er her!

Vi må også trekke frem Miley Cyrus og Tracee Ellis Ross (46), som begge gikk for dress til årets Grammy Awards. Cyrus' antrekk i svart er en sikker vinner til enhver anledning, mens Ellis Ross gjør enda litt mer ut av seg.

Den grønne, og svært så trendy fargen, er så fin til henne, og vi elsker slangebeltet i midjen!

LES OGSÅ: Trendalarm: Neglene som tar av på sosiale medier!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer