Prisutdeling:

Se antrekkene fra BAFTA Awards

Disse stakk av med seieren!

BAFTA AWARDS: Noen av verdens største stjerner fra filmbransjen hadde tatt turen til London for prisutdeling søndag 10. februar. Foto: Scanpix
BAFTA AWARDS: Noen av verdens største stjerner fra filmbransjen hadde tatt turen til London for prisutdeling søndag 10. februar. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens verdens største artister hadde samlet seg i Los Angeles for å delta på årets Grammy Awards, hadde filmbransjen tatt turen til Royal Albert Hall i London. Søndag kveld gikk gikk nemlig Bafta Awards av stabelen.

Kjente fjes som Amy Adams (44) og Cate Blanchett (49) hadde tatt turen til England for anledningen. Flere britiske stjerner møtte også på den røde løperen, men ikke alle var fra filmbransjen!

Hertuginne Kate (37) og prins William (36) så ut som et brudepar da de ankom Bafta-løperen denne søndagen. Prins William hadde på seg en flott smoking mens hertuginnen gikk for en hvit kjole med skulderdetaljer.

På den røde Grammy-løperen i Los Angeles krydde det av spektakulære kreasjoner. Flere av kjendisene hadde satset på enorme detaljer i form av skulpturelle former og fasonger i antrekket sitt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer