Golden Globes 2020:

Se antrekkene fra den røde løperen

Stjernene holdt ikke tilbake under årets Golden Globes!

GOLDEN GLOBES: Cate Blanchetts kjole kommer vi ikke til å glemme. Foto: NTB Scanpix
GOLDEN GLOBES: Cate Blanchetts kjole kommer vi ikke til å glemme. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at vi i KK elsker prisutdelinger. Vi gleder oss til å se hvilke filmer, tv-serier og låter som blir hyllet med statuetter og applauser, men vi ser også svært fram til å se stjernene gå ned den røde løperen som rulles ut før selve utdelingen.

2020 er her og prisutdelingsåret har startet med et smell. Mens vi er i Norge sov søtt, var det fest og moro i Los Angeles da årets Golden Globes satt i gang. Å vinne en Golden Globe er noe av det gjeveste noen i tv- og filmbransjen kan gjøre, og det gir oss også en pekepinn på hvordan årets Oscar-utdeling kommer til å bli - som er kanskje den aller gjeveste statuetten å ha i bokhylla.

Kveldens flotte antrekk

Men, nå var det Golden Globes det handlet om! Ønsker du å se hvem som stakk av med de gjeve prisene, kan du ta en titt på denne saken. Ønsker du å se de mange fantastiske antrekkene som var å se på den røde løperen har du kommet på rett sted.

Som alltid bugnet det av glitter og glamour i Hollywood. Det er virkelig så gøy når kjendisene drar på med kreasjoner vi ikke har sett tidligere. Når de går litt vekk fra den klassiske ballkjole-stilen og gir oss alt fra utradisjonelle fargekombinasjoner til de mest elleville ermene vi har sett. Begge disse eksemplene var et faktum under årets Golden Globes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer