Grammy Awards 2020:

Se antrekkene fra prisutdelingen

Kjendisene tok den helt ut på rød løper.

GRAMMY AWARDS: Artisten Lizzo poserer med prisene sine. Foto: NTB Scanpix
GRAMMY AWARDS: Artisten Lizzo poserer med prisene sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det ble Billie Eilish (18) sin aften under årets Grammy Awards. Den talentfulle artisten stakk av med hele fem priser! Til tross for hennes unge alder, er «Bad Guy»-sangeren blitt en av verdens mest populære artister.

Men det var ikke bare18-åringen som hadde tatt turen til den storslåtte prisutdelingen. Det krydde av stjerner på den røde løperen denne Grammy-kvelden. Lizzo (31), Chrissy Teigen (34) og Ariana Grande (26) var bare noen av de kjente navnene som dukket opp på den røde løperen.

Se alle antrekkene nedover i saken.

Se alle antrekkene

Grammy Awards byr ofte på elleville antrekk. I denne saken kan du sjekke noen av de største snakkisene fra de siste årene.

Det ble ingen kjøttkjole ala Lady Gaga i år, men det var fortsett mye spennende å se på på den røde løperen. Flere av kjendisene liker gjerne å ta i litt når det kommer til Grammy Awards, og det kan ofte bli i form av en høy splitt eller en dyp utringning - eller begge deler!

Dua Lipa (24) slengte seg på en trend vi har sett mye av den siste tiden. Ikke bare ga antrekket hennes oss 90-tallsvibber, men denne sveisen har vi også testet ut en gang i tiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer