Sex and the City:

Se bakom-bildene fra nye «Sex and the City»

Innspillingen er i full gang, og moteøyeblikkene står i kø!

NYE BILDER: Innspillingen av oppfølgeren til «Sex and the City» er godt i gang. Nå er nye bilder her. FOTO: NTB

NYE BILDER: Innspillingen av oppfølgeren til «Sex and the City» er godt i gang. Nå er nye bilder her. FOTO: NTB

Vis mer
Publisert

Ryktene svirret lenge om et comeback for den kanskje mest populære serien på tv på slutten av 90- og begynnelsen av 2000-tallet; «Sex and the City» eller på godt norsk «Sex og singelliv».

På nyåret i år ble det endelig bekreftet at det blir en oppfølger. Ikke bare det, men både Carrie, Miranda og Charlotte er tilbake – alle unntatt Samantha Jones.

Det kom imidlertid ikke som noen overraskelse. Kim Cattrall som spiller rollen har nemlig ikke det aller beste forholdet til hovedrolleinnehaver Sarah Jessica Parker.

Filmingen av den nye serien er godt i gang. Serien, som streames på HBO Max, skal omhandle livene til de tre kvinnene nå som de er i 50-årene. Comebacket har fått navnet And Just Like That..., og etter sigende vil bestå av ti episoder på 30 minutter hver.

Allerede før sommeren kom de aller første bildene fra settet, og de tre delte også et gjenforeningsbilde på Instagram.

Nå er flere bakom-bilder fra innspillingen i New York sluppet.

Men med videre er også Chris Noth i rollen som Mr. Big og mest sannsynlig også John Corbett i rollen som Aiden. Noen nye fjes blir også å se, blant andre Sara Ramirez, kjent fra «Grey's Anatomy», i rollen som Che Diaz. Hun blir med det seriens første ikke-binære rollefigur. Willie Garson, som ble verdensberømt i rollen som Carries homofile bestevenn Stanford Blatch, skulle også være med i oppfølgeren. Han døde imidlertid forrige uke bare 57 år gammel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer