Bik Bok

Se Bik Boks samarbeid med Dyrberg/Kern

19. oktober lanserte Bik Bok en limited edition-smykkekolleksjon sammen med det danske merket.

GLAMOUR: Bik Bok by Dyrberg/Kern er smykker som synes godt. En enkel måte å løfte et antrekk på. Foto: Per Ervland
GLAMOUR: Bik Bok by Dyrberg/Kern er smykker som synes godt. En enkel måte å løfte et antrekk på. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Jenny Skavlan og MTV-stjernen Whitney Port har begge vært gjestedesignere hos Bik Bok. Denne høsten fortsetter Bik Bok trenden og samarbeider med det danske smykkemerket Dyrberg/Kern.

– Accessoarer har blitt en viktig og stor varegruppe for Bok Bok, og det er her vi har størst økning prosentmessig. Smykker og tilbehør har blitt en viktig del av jenters garderobe og vi håper at de vil like dette, sier Martin Lien, markedsdirektør i Bik Bok, til KK.no.

LES OGSÅ: Se Jenny Skavlans kolleksjon for Bik Bok

PARTYFIN: Bik Bok by Dyrberg/Kern er perfekt for deg som vil glitre på julebordet. Foto: Per Ervland
PARTYFIN: Bik Bok by Dyrberg/Kern er perfekt for deg som vil glitre på julebordet. Foto: Per Ervland Vis mer

Dyreste smykke koster 399

– Hva har vært viktig for dere i samarbeidet?

– For oss har det vært viktig å holde oss innenfor prisklassen. Smykkene skal ikke være utilgjengelige for Bik Bok-kunden, derfor ligger prisen fra 79 til 399 kroner, opplyser Lien.

Smykkene vil være tilgjengelig i alle Bik Bok-butikkene, men ifølge Lien får butikkene kun et utvalg av smykkene. Han har en god følelse på smykkene og spår de vil være utsolgt innen to uker.

Se bilder fra lanseringen på Bik Bok-butikken på Karl Johan


LES OGSÅ: Nå skal smykkene være enda større

Perfekt til den lille sorte

Henning Kern, kreativ direktør i Dyrberg/Kern, synes det er fint at de får muligheten til å nå ut til kvinner som normalt ikke kjøper smykkene deres. Han mener de har fanget essensen av det smykkemerket står for.

– Det er rock'n'roll, kult, eleganse, chic, men tøft. Smykkene er perfekt til festlige sammenkomster, da det er mye gull, sølv, bling, stener, statement-smykker og «frozen chains». Akkurat det du trenger til den lille sorte, påpeker Kern til KK.no.

Alle smykkene er både bly- og nikkelfrie, og det er totalt 19 ulike styles bestående av korte og lange smykker, store øredobber, coctailringer og brede armbånd.

Se alle smykkene og prisene her:
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer