Chanel

Se bildene fra Chanels AW17-visning

Lagerfeld & co satte et romskip midt i selveste Grand Palais!

CHANEL: Karl Lagerfeld får et kyss på kinnet av Cara Delevingne (t.v.) og Lily Rose Depp (t.h.) etter visningen. Foto: Rex Features
CHANEL: Karl Lagerfeld får et kyss på kinnet av Cara Delevingne (t.v.) og Lily Rose Depp (t.h.) etter visningen. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har nevnt det ekstremt kreative teamet bak Chanel. Gang på gang klarer de å imponere med de mest spektakulære lokalene. Hvem kan vel glemme flyplassen de konstruerte, eller da de tok oss med på kafé i 2015? Selve konseptet er jo nokså enkelt tenkt (ok, kanskje ikke flyplassen da), men utførelsen er helt utrolig.

Moteuken har kommet seg til Paris, og det betyr at Karl Lagerfeld (83) og Chanel nok en gang skal vise frem hva de kan. Og når vi trodde vi hadde sett alt man kunne gjøre med en catwalk, så tok vi feil. Inne i majestetiske Grand Palais hadde de laget «Centre De Lancement No 5»: En romstasjon. 

Ja, midt i Grand Palais sto det et romskip rett opp og ned, akkurat som om den var klar for å bli skutt til værs. Og så gjorde den det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer