Chanel

Se bildene fra Chanels AW17-visning

Lagerfeld & co satte et romskip midt i selveste Grand Palais!

CHANEL: Karl Lagerfeld får et kyss på kinnet av Cara Delevingne (t.v.) og Lily Rose Depp (t.h.) etter visningen. Foto: Rex Features
CHANEL: Karl Lagerfeld får et kyss på kinnet av Cara Delevingne (t.v.) og Lily Rose Depp (t.h.) etter visningen. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har nevnt det ekstremt kreative teamet bak Chanel. Gang på gang klarer de å imponere med de mest spektakulære lokalene. Hvem kan vel glemme flyplassen de konstruerte, eller da de tok oss med på kafé i 2015? Selve konseptet er jo nokså enkelt tenkt (ok, kanskje ikke flyplassen da), men utførelsen er helt utrolig.

Moteuken har kommet seg til Paris, og det betyr at Karl Lagerfeld (83) og Chanel nok en gang skal vise frem hva de kan. Og når vi trodde vi hadde sett alt man kunne gjøre med en catwalk, så tok vi feil. Inne i majestetiske Grand Palais hadde de laget «Centre De Lancement No 5»: En romstasjon. 

Ja, midt i Grand Palais sto det et romskip rett opp og ned, akkurat som om den var klar for å bli skutt til værs. Og så gjorde den det.

LES OGSÅ: Ja, tro det eller ei - dette er fra visningen til Chanel!

SPEKTAKULÆRT: Dette er fra visningen til Chanel - helt utrolig! Foto: Reuters
SPEKTAKULÆRT: Dette er fra visningen til Chanel - helt utrolig! Foto: Reuters Vis mer

ROCKET MAN

Og hva er vel mer passende når hele visningen din sentrerer seg rundt et romskip å spille Elton Johns «Rocket Man»? Hun som ledet an mannskapet, altså modellene, var som alltid Kendall Jenner (21). Hun hadde også med seg søstrene Bella (20) og Gigi Hadid (21) (les hva jentene har å si om det å jobbe sammen i bransjen her). 

Til stede var også Cara Delevingne (24) og Lily-Rose Depp (17) som ha Lagerfeld et velfortjent kyss på kinnet etter visningen. Se bilde øverst i saken. Kolleksjonen for høsten 2017 oste av Chanel, men bar også preg av temaet det franske motehuset hadde valgt. 

LES OGSÅ: Supermodell Cara Delevingne tok med noe helt spesielt på Chanel-visningen!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer