Critics' Choice Awards:

Se bildene fra den røde løperen

Jennifer Lopez stilte i antrekk fra ukjent designer.

CRITICS' CHOICE AWARDS: Den Oscar-vinnende skuespilleren Lupita Nyong'o var blant stjernene som hadde tatt turen til prisutdelingen. Foto: NTB Scanpix
CRITICS' CHOICE AWARDS: Den Oscar-vinnende skuespilleren Lupita Nyong'o var blant stjernene som hadde tatt turen til prisutdelingen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Jobben min er ekstra morsom i januar. Da kan jeg nemlig stå opp grytidlig (ikke like morsomt) og se på de fantastiske antrekkene fra de mange prisutdelingene som finner sted denne vinteren.

5. januar var det duket for Golden Globes, men 12. januar var det Critics' Choice som sto for tur. Golden Globes regnes som en av de største, men i februar er det klart for Oscar-utdelingen og det gleder vi oss stort til.

Som under mange av disse pristutdelingene, hylles også tv- og filmindustrien under Critics' Choice Awards. Det var mange stjerner som hadde tatt turen til California for å se hvem som stakk av med de gjeve prisene. Men som du vet - ingen prisutdeling uten rød løper!

Se alle de nominerte og kveldens vinnere nederst i saken!

– Et kunstverk

– Det er alltid gøy å se hva stjernene tar på seg på Critics Choice Awards, sier KK-redaktør Ingeborg Heldal.

– Det er ikke da de drar fram «the big guns», det sparer de til Oscar om en måneds tid. Men ofte er stjernene litt mer eksperimentelle og like spennende her.

Hun så ikke mange tydelige trender på den røde løperen, men la merke til at flere av stjernene gikk for sterke farger denne kvelden. Laura Dern, Rachel Brosnahan, Olivia Wilde og Alison Brie var kledd i oransje!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer