Paris Fashion Week:

Se bildene fra den spektakulære Chanel-visningen

Gjenskapte strand utenfor Danmark.

CHANEL: For å vise frem deres SS19-kolleksjon, hadde Karl Lagerfeld og Chanel gjenskapt en strand utenfor Danmark. Foto: Scanpix
CHANEL: For å vise frem deres SS19-kolleksjon, hadde Karl Lagerfeld og Chanel gjenskapt en strand utenfor Danmark. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Chanel sparer aldri på kruttet - spesielt ikke når det kommer til visningene deres. Gang på gang imponerer med med de mest spektakulære konseptene og lokalene, og denne gangen ble vi invitert med på strandferie i Paris.

Designeren til det franske motehuset, Karl Lagerfeld (85), valgte denne gangen å gjenskape en strand han pleide å besøke som barn (les mer nederst i saken). En strand som ikke ligger fryktelig langt unna Norge!

En etter en kom modellene ut på strandpromenaden iført de lekreste og mest luksuriøse antrekkene og tilbehøret fra det eksklusive merket. Chanel holdt seg som alltid tro til sin stil, men hadde tilført noen nye og interessante elementer til antrekkene. Deriblant en ny måte å bruke vesken på!

LES OGSÅ: Derfor har hun gått med dresser i én måned

Flere av modellene hadde nemlig blitt stylet med to vesker som gikk på tvers av overkroppen. Etter visningen var det flere som kommenterte at denne overlappingen skulle forestille Chanels ikoniske logo hvor to C-er krysser hverandre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer