Paris Fashion Week:

Se bildene fra den spektakulære Chanel-visningen

Gjenskapte strand utenfor Danmark.

CHANEL: For å vise frem deres SS19-kolleksjon, hadde Karl Lagerfeld og Chanel gjenskapt en strand utenfor Danmark. Foto: Scanpix
CHANEL: For å vise frem deres SS19-kolleksjon, hadde Karl Lagerfeld og Chanel gjenskapt en strand utenfor Danmark. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Chanel sparer aldri på kruttet - spesielt ikke når det kommer til visningene deres. Gang på gang imponerer med med de mest spektakulære konseptene og lokalene, og denne gangen ble vi invitert med på strandferie i Paris.

Designeren til det franske motehuset, Karl Lagerfeld (85), valgte denne gangen å gjenskape en strand han pleide å besøke som barn (les mer nederst i saken). En strand som ikke ligger fryktelig langt unna Norge!

DESIGNEREN: Karl Lagerfeld. Foto: Scanpix
DESIGNEREN: Karl Lagerfeld. Foto: Scanpix Vis mer

En etter en kom modellene ut på strandpromenaden iført de lekreste og mest luksuriøse antrekkene og tilbehøret fra det eksklusive merket. Chanel holdt seg som alltid tro til sin stil, men hadde tilført noen nye og interessante elementer til antrekkene. Deriblant en ny måte å bruke vesken på!

LES OGSÅ: Derfor har hun gått med dresser i én måned

Chanel SS19. Foto: Scanpix
Chanel SS19. Foto: Scanpix Vis mer

Flere av modellene hadde nemlig blitt stylet med to vesker som gikk på tvers av overkroppen. Etter visningen var det flere som kommenterte at denne overlappingen skulle forestille Chanels ikoniske logo hvor to C-er krysser hverandre.

Alltid greit med mer lagrinsplass, men vi er usikre om denne nye måten å bære vesken på kommer til å bli en fulltreffer. Hva tror du?

NY VRI: Denne måten å bære vesker på har vi ikke sett før. Foto: Scanpix
NY VRI: Denne måten å bære vesker på har vi ikke sett før. Foto: Scanpix Vis mer

Chanel SS19

Gjenskapte strand utenfor Danmark

Kjente navn som Pamela Anderson (51) og Poppy Delevingne (32) hadde tatt turen til Chanels visning for å se den nye kolleksjonen. Etter hva vi har sett på sosiale medier, ble alle slått i bakken av hva merket hadde gjort med lokalet.

Gjestene ble plassert på stoler langs strandkanten mens vann skylte imot dem. Deretter kom modellene ut i kolleksjonen for våren 2019. Men det var ikke hvilken som helst strand de gikk på.

LES OGSÅ: Superstjernen avslører hva hun aldri ville hatt på seg: - Det hadde vært ydmykende

Chanel SS19. Foto: Scanpix
Chanel SS19. Foto: Scanpix Vis mer

Ifølge britiske Vogue skal designer Karl Lagerfeld nemlig ha feriert til den tyske øya Sylt, som ligger utenfor Danmark og Tyskland, som barn. Tv-journalist Loic Prigent, la ut et sitat fra Karl Lagerfeld på sin Instagram Story som beskriver hans forhold til Sylt:

«Stranden på Sylt er så ren at din hvite skjorte holder seg hvit i en uke.»

GJENSKAPTE STRAND: Karl Lagerfeld pleide å feriere på øya Sylt som barn. Stranden der gjenskapte han i Paris til visningen sin. Foto: Scanpix
GJENSKAPTE STRAND: Karl Lagerfeld pleide å feriere på øya Sylt som barn. Stranden der gjenskapte han i Paris til visningen sin. Foto: Scanpix Vis mer

Prigent kan også legge til flere morsomme fakta fra visningen. Ifølge han skal nemlig 240 tonn med sand ha blitt fraktet til lokalet for anledningen.

Men selv om visningen ble lagt til stranden, bar flesteparten av modellene antrekk du ikke forbinder med strandlivet. Men, Chanel benyttet selvfølgelig anledningen til å introdusere sitt nye badetøymerke «Coco Beach». Du ser den ene badedrakten i bildekarusellen sammen med jeans lengre opp i saken.

LES OGSÅ: Meghans brudekjoledesigner presenterte ny kolleksjon i Paris

Chanel SS19. Foto: Scanpix
Chanel SS19. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer