Fylte 50 år:

Se bildene fra Jennifer Lopez' elleville bursdag

Feiret 50-årsdagen i Miami iført spesialsydd kjole av Versace.

JENNIFER LOPEZ: Artisten feiret sine 50 år i Miami med gode venner. Foto: Scanpix
JENNIFER LOPEZ: Artisten feiret sine 50 år i Miami med gode venner. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Selveste Jennifer Lopez er 50 år! Den store dagen skulle selvfølgelig ikke gå stille forbi. Sammen med venner som DJ Khaled (43) og Ashanti (38), og selvfølgelig forloveden Alex Rodriguez (43), feiret de hennes 50 år på Star Island i Miami i Gloria og Emilio Estafans hjem.

Programleder Ryan Seacrest (44) var blant kjendisens som fikk en invitasjon til bursdagen. På talkshowet sitt med Kelly Ripa (48) forteller han at invitasjonen var glitrende og i gull, men at det var litt problematisk at feiringen skulle holdes i Miami.

Likevel bestemte Seacrest seg for å ta turen ned og opp - han var til og med på plass en time før det startet! Men da han kommer til døra står ikke navnet hans på lista. Se klippet hvor han snakker om opplevelsen OG viser et eksklusivt klipp fra bursdagen her:

MED BURSDAGSBARNET: Jennifer Lopez, Alex Rodriguez og Dj Khaled. Foto: Scanpix
MED BURSDAGSBARNET: Jennifer Lopez, Alex Rodriguez og Dj Khaled. Foto: Scanpix Vis mer
GOD STEMNING: Kjendisene festet til langt på natt. Foto: Scanpix
GOD STEMNING: Kjendisene festet til langt på natt. Foto: Scanpix Vis mer

Etter hva vi har sett på bildene, var gull og glitter i fokus under kveldens festligheter. Lopez hadde virkelig ikke spart på kruttet under denne feiringen. Det hadde heller ikke Alex Rodriguez.

Han ga nemlig sin kjære en Porsche til en verdi av 140 000 dollar. Det tilsvarer cirka 1200000 norske kroner. Ifølge E! News skal en kilde ha sagt at hun tok bilen på en kjøretur like før festen med A-Rod (Alex Rodriguez) og så veldig glad ut. Bilen skal også ha kommet med en stor sløyfe i gull.

FORLOVEDEN: I videoen lengre opp i saken kan du se Alex Rodriguez holde en tale til sin kjære Jennifer Lopez. Foto: Scanpix
FORLOVEDEN: I videoen lengre opp i saken kan du se Alex Rodriguez holde en tale til sin kjære Jennifer Lopez. Foto: Scanpix Vis mer

For å toppe hele gulltemaet, hadde 50-åringen på seg en spesialsydd kjole fra Versace. Kjolen hadde en høy splitt og frekke detaljer i form av spenner som gikk på kryss og tvers av overkroppen. Sammen med kjolen hadde hun glitrende smykker og platåhæler i gull.

Lopez' stylist Rob Zangardi delte noen bilder på sin Instagram-story at kjolen blir lagd. Den skal være inspirert av en kjole fra Versace AW19-kolleksjon, og den har en prislapp på 130 000 norske kroner.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Det så ut til at det ble en super feiring for 50-åringen. Kvelden ble avsluttet med et fantastisk fyrverkeri og en kake på ti etasjer, som selvfølgelig hadde gulldetaljer på seg.

NOK TIL ALLE: Kaken på ti etasjer var gull og svart og utsmykket med blomster og bittesmå fyrverkeri. Foto: Scanpix
NOK TIL ALLE: Kaken på ti etasjer var gull og svart og utsmykket med blomster og bittesmå fyrverkeri. Foto: Scanpix Vis mer
I VERSACE: Kjolen til Lopez er designet av Donatella Versace. Foto: Scanpix
I VERSACE: Kjolen til Lopez er designet av Donatella Versace. Foto: Scanpix Vis mer
FYRVERKERI: 50-årsdagen ble avsluttet med fyrverkeri i Miami. Foto: Scanpix
FYRVERKERI: 50-årsdagen ble avsluttet med fyrverkeri i Miami. Foto: Scanpix Vis mer

Fan av Versace

Det er ingen hemmelighet at Versace har fått en spesiell plass i Jennifer Lopez' hjerte. Det er kanskje ikke så rart siden kjolen hun hadde på seg under Grammy Awards i 2000 (designet av det italienske motehuset) fremdeles snakkes om den dag i dag.

Den grønne kjolen med utringning til under navlen er rett og slett blitt ikonisk. Visste du at den har siden egen Wikipedia-side?

Det er derfor kanskje ikke så rart at Versace ønsker å gi kreasjonen nytt liv. Sammen med Concepts har de nå laget en sko som er inspirert av kjolen. Dette gjør de i anledning plaggets 20 årsdag. Samtidig fyller Jennifer Lopez 50 år 24. juli, så det hele passet ganske så perfekt.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer