Marie Ullevoldsæther

Se bildene fra Maries drømmebryllup!

STYLEmag-blogger Marie Murstad hadde sitt drømmebryllup i Barcelona. Se bildene fra det storslåtte Great Gatsby-inspirerte bryllupet her!

Se bildene fra Maries drømmebryllup!
Publisert
Sist oppdatert

  - Det føltes som en film med verdens lykkeligste slutt. Christian og jeg vil gjerne leie den filmen og se den på nytt! Størst av alt er kjærligheten, og det var den vi fokuserte på å feire, forteller STYLEmag-blogger Marie Murstad, som jobber som sales director hos det norske smykkemerket Tom Wood.

Marie og hennes mann, Christian Murstad, inviterte 73 av sine nærmeste til Barcelona for å feire kjærligheten og deres store dag. Temaet var det glamorøse 1920-tallet, inspirert av Great Gatsby, komplett med kirkebryllup og hagefest.

- Vi valgte temaet for bryllupet sammen. Det var viktig fra starten at vi skulle samarbeide og ikke la bruden ta styringen, og Christian var en stor grunn til at valget falt på 1920-tallet med Great Gatsby-fest, perler, fjær og champagne.

Marie tok planleggingen av bryllupet og selve dagen med den største ro, og bare en halvtime før hun skulle gå ned kirkegulvet sto bruden på hotellrommet i morgenkåpen og pusset tennene med et stort smil om munnen. Hun fokuserte på å kose seg, være til stede og nyte den viktigste dagen i livet deres.

- Bryllupsplanleggeren gjorde at vi kunne fokusere på dagen fremfor detaljene

 - Vi har en hektisk hverdag, og det å ha bryllupsplanlegger som har hjulpet oss hele veien har gjort at vi, med hånden på hjertet, ikke har hatt en eneste krangel om bryllupet. Det var et mål for oss, og det klarte vi. Vi gjorde valgene og hun hadde kontrollen. Vi kunne nyte dagen og være hundre prosent til stede, uten å bekymre oss om detaljene. Det er viktig å kunne se tilbake på dagen og vite at vi bare nøt feiringen og hverandre uten å stresse, sier Marie.

Maries beste tips til andre bruder er å bruke en bryllupsplanlegger. 

 - Det vanskeligste med planleggingen var at alt skulle skje i et annet land. Vi hadde aldri sett stedet, maten, kirken eller noen ting. Også her var bryllupsplanlegger Cathrine Aase Walberg helt fantastisk. Hun sendte ut sine kontakter i Barcelona for å teste og sjekke ut alt for oss.

Brudekjolene 

- Jeg skal bare gifte meg en gang, så to bryllupskjoler var helt naturlig for meg, ler Marie.

Marie bar to nydelige kjoler - en under vielsen og en annen under festen, og begge passet perfekt temaet for dagen.

Marie har tidligere i år prøvd ulike brudekjoler da hun har gått to av årets store brudevisninger i Oslo, og hun var bevisst på hva hun var på jakt etter i en brudekjole.

 - Jeg fant begge kjolene på Maria Schei brudeslong. De har merker de ikke fører noe annet sted i Norge. De har helt unike kjoler og mye vintage, og kjolene blir skreddersydd på stedet!

Kjolen Marie hadde på seg under vielsen heter 1920. Den kommer fra det bristiske merket Charlie Brear, og det er bare et sted i Norge som fører dette merket. 

 - Jeg bare så den så visste jeg at det var den jeg måtte ha, til og med før jeg hadde prøvd den!

Maries andre kjole er vintage fra Paris i 1923. 

 - Den har over tusen enkeltsydde perler på seg, og det er veldig spennende at en annen jente giftet seg i denne kjolen i 1923. Den passet til og med helt perfekt, og det var som om den var laget for min kropp, forteller Marie. 

Se bildene fra Maries drømmebryllup!

KJOLENE: Marie bar en kjole under vielsen, og skiftet antrekk for festen. Begge kjolene passet dagens 1920-tallstema perfekt. Foto: STYLEmag, Instagram.

Se bildene fra Maries drømmebryllup!

MANN & KONE: Gjestene tok i mot Marie og Christian for aller første gang som mann og kone ved å kaste roseblader på dem rett etter vielsen i sjømannskirken i Barcelona. Foto: Instagram.

Se bildene fra Maries drømmebryllup!

NYGIFT: Marie og Christian stråler av lykke når de poserer for kameraene etter vielsen. Foto: STYLEmag. 

Se bildene fra Maries drømmebryllup!

VALENTINO: Bryllupskoene til Marie ble pudderfargede og nagle-pumps fra Valentino, stylet perfekt til den vakre blondekjolen. Foto: STYLEmag. 

Se bildene fra Maries drømmebryllup!

UNIK: Marie valgte å bruke brudesløret på sin helt egen og unike måte, og knyttet det rundt hodet fremfor å la det henge på den tradisjonelle måten. Foto: STYLEmag. 

 - Det er ikke så mange bruder som bruker slør nå mer, egentlig. I og med at jeg ikke har så mye hår å lage en frisyre av, så jeg hadde lyst til å pynte hodet. Jeg brukte et klassisk slør som jeg bare knøt rundt hodet, og det ga den ekstra følelsen av bohem og passet både kjolen og temaet. I tillegg er bestemoren min spansk og katolikk, og for henne er det tradisjon å dekke seg til, noe som føltes veldig riktig i og med at kjolen viste ganske mye hud. Sløret handlet for meg om å følge både tradisjoner og temaet, forteller Marie. 

Se bildene fra Maries drømmebryllup!

MOODS OF NORWAY: Simen Staalnacke og Peder Børresen fra Moods of Norway er gamle kollegaer av både Marie og Christian, og var selvskrevne gjester på deres store dag! Foto: STYLEmag. 

Se bildene fra Maries drømmebryllup!

STYLEMAG: STYLEmags sjefredaktør og gode venninne av brudeparet, Celine I. Aagaard, ankom bryllupet i budsjettvennlig kjole fra H&M. Foto: STYLEmag. 

Se bildene fra Maries drømmebryllup!

INSPIRASJON: I tillegg til å la seg inspirere av 1920-tallets Great Gatsby, brukte Marie også mye tid på å la seg inspirere av vakre kvinner med forskjellig hodepynt gjennom tidene, som Bianca Jagger. Foto: STYLEmag. 

Se bildene fra Maries drømmebryllup!

MR & MRS: Nygifte og lykkelige kjører brudeparet fra kirken for å ta i mot gjestene på stedet bryllupsfesten skal holdes. Foto: STYLEmag.

Se bildene fra Maries drømmebryllup!

KJÆRLIGHETSRINGER: I tillegg til giftering fra Cartier fikk Marie og Christian kjærlighetsringer fra Mona Jensen i Tom Wood, spesialdesignet for dem. Det finnes bare to stykker av dem i verden, og de bærer Marie og Christian. Foto: Instagram. 

Se bildene fra Maries drømmebryllup!

GREAT GATSBY: Marie og Christian lot seg inspirere av Great Gatsby da de planla bryllupet, og festen ble holdt i en flott hage i en villa på utkanten av Barcelona. Foto: STYLEmag. 

Se bildene fra Maries drømmebryllup!

SNAPSHOTS: En photobooth med polaroidkamera var satt opp slik at gjestene og brudeparet kunne ta bilder, som brudeparet kan ha som minner fra dagen i ettertid. Foto: STYLEmag. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer