Marie Ullevoldsæther

Se bildene fra Maries drømmebryllup!

STYLEmag-blogger Marie Murstad hadde sitt drømmebryllup i Barcelona. Se bildene fra det storslåtte Great Gatsby-inspirerte bryllupet her!

Se bildene fra Maries drømmebryllup!
Publisert
Sist oppdatert

  - Det føltes som en film med verdens lykkeligste slutt. Christian og jeg vil gjerne leie den filmen og se den på nytt! Størst av alt er kjærligheten, og det var den vi fokuserte på å feire, forteller STYLEmag-blogger Marie Murstad, som jobber som sales director hos det norske smykkemerket Tom Wood.

Marie og hennes mann, Christian Murstad, inviterte 73 av sine nærmeste til Barcelona for å feire kjærligheten og deres store dag. Temaet var det glamorøse 1920-tallet, inspirert av Great Gatsby, komplett med kirkebryllup og hagefest.

- Vi valgte temaet for bryllupet sammen. Det var viktig fra starten at vi skulle samarbeide og ikke la bruden ta styringen, og Christian var en stor grunn til at valget falt på 1920-tallet med Great Gatsby-fest, perler, fjær og champagne.

Marie tok planleggingen av bryllupet og selve dagen med den største ro, og bare en halvtime før hun skulle gå ned kirkegulvet sto bruden på hotellrommet i morgenkåpen og pusset tennene med et stort smil om munnen. Hun fokuserte på å kose seg, være til stede og nyte den viktigste dagen i livet deres.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer