Fashion Week:

Se bildene fra moteuken i København

Rodebjer, Holzweiler og By Malene Birger er blant merkene som har vist frem nye kolleksjoner.

COPENHAGEN FASHION WEEK: Se flere av de fantastiske kolleksjonene fra moteuken i København. Her fra MUF10. Foto. Scanpix
COPENHAGEN FASHION WEEK: Se flere av de fantastiske kolleksjonene fra moteuken i København. Her fra MUF10. Foto. Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK har tatt turen til den danske hovedstaden for å delta på Copenhagen Fashion Week.

Etter at den norske moteuken Oslo Runway har valgt å gjøre noen endringer med opplegget sitt, og Stockholm Fashion Week utgår i år, er det til København de store, skandinaviske merkene har dratt for å vise frem sine kolleksjoner for våren 2020.

Listen over designere er lang og inkluderer kjente navn som By Malene Birger, Saks Potts, Stine Goya og Samsøe & Samsøe. I løpet av moteuken vil vi oppdatere denne saken med ferske bilder fra de nye kolleksjonene, så følg med!

BRØGGER

Brøgger kunne by på sporty romanse da de viste frem sin nye kolleksjon.

- Blonder og sløyfer møter sneakers og klassiske hvite skjorter var blant det som ble vist frem, sier moteprofil og kommersiell journalist i KK, Katarina Petrovic, om visningen. Hun legger også til at det å style klær i lag på lag er like hot den kommende sesongen som den er nå.

MYKKE HOFMANN

Mykke Hofmanns kolleksjon ga oss flere plagg som blir perfekte til neste vår og sommer. Men KKs Katarina Petrovic la oss merke til hvordan modellene hadde blitt stylet - spesielt når det kom til håret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer