Iben

Se bildene fra norske IBENs første visning

Nå vil de til utlandet! Se bildene her.

IBEN: Det forholdsvis nyoppstartede merket ønsker å flytte seg til utlandet i løpet av året - i går hadde de sin aller første visning. Foto: IBEN
IBEN: Det forholdsvis nyoppstartede merket ønsker å flytte seg til utlandet i løpet av året - i går hadde de sin aller første visning. Foto: IBEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter å ha vært uten en moteuke i flere år, begynner endelig norsk mote å komme seg tilbake på kartet igjen. I høst ble Oslo Runway arrangert for første gang, og selv om det hele kun varte én dag, har mye skjedd siden da. Denne uken var det nemlig dags for nok en runde med norsk mote - denne gangen over to dager! Og denne gangen i Den Norske Opera & Ballett! 

Moods Of Norway, Veronica B. Vallenes, MagMaLou, Admir Batlak, byTiMo, Elisabeth Stray Pedersen, FWSS og Holzweiler er bare noen av designerne som har vist frem kolleksjonene sine i denne omgang. Men, det var også flere som var med på festen - men på kveldstid. For torsdag var det duket for den aller første visningen til det norske merket IBEN som ble startet opp i 2013 av Anh-Marthe Storheil. 

- Målet for denne kolleksjonen har vært å finspisse uttrykket og tydeliggjøre IBENs dna. FOr oss har det vært viktig å skape en kolleksjon som er funksjonell gjennom den skandinaviske høsten, og samtidig ligger på internasjonalt nivå, sier Storheil.

For allerede fra neste sesong ønsker Storheil og IBEN å flytte seg utover landegrensene mot Sverige og Danmark. Hva syns du om kolleksjonen? Sjekk ut bildene i karusellen under annonsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer