Copenhagen Fashion Week

Se bildene fra visningen til Baum und Pferdgarten

Designerne Rikke Baumgarten og Helle Hestehave tror på nettingstrømper for høsten 2017.

COPENHAGEN FASHION WEEK: Se alle bildene fra Baum und Pferdgarten-visningen i København her. Foto: Reuters
COPENHAGEN FASHION WEEK: Se alle bildene fra Baum und Pferdgarten-visningen i København her. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å ta i bruk et par nettingstrømper i stedet for den tradisjonelle sorte, er et stylinggrep vi har sett mye av den siste tiden. De passer perfekt under en par bukser i ankellengde sammen med et par høye hæler, men kan også fint brukes med et par ankelboots og et lekkert skjørt. Vi har falt pladask for disse strømpebuksene - eller nettingsokkene, og det ser ut til at designerne bak Baum und Pferdgarten, Rikke Baumgarten og Helle Hestehave, også har det.

Ifølge dem er det nemlig dette vi bør bruke neste høst og vintersesongen også. Det var tydelig etter at de viste frem sin kolleksjon for høst/vinter 2017 under moteuken i København hvor KK.no var tilstede. De fleste modellene hadde enten blitt kledd opp i sokker eller strømper i netting. 

Følg med på vår Instagram-konto for hyppige oppdateringer fra København!

Kolleksjonen bar også preg av den amerikanske college-stilen. Flere av modellene hadde på seg skjerf og gensere som minnet svært om dette - spesielt med de påsydde bokstavene B og P. Disse bokstavene gikk også igjen i veskene merket presenterte. Men dette er noe vi absolutt har sett før! For nøyaktig ett år siden viste Tommy Hilfiger frem sin høstkolleksjon på en amerikansk fotballbane - og mange av modellene hadde på seg klær som ligner svært på de vi så hos Baum und Pferdgarten - bare se her!

LES OGSÅ: Norske Adrian Stene er modell for Valentino, Louis Vuitton og Prada

DESIGNERNE: Helle Hestehave (t.v.) og Rikke Baumgarten (t.h.).  Foto: Reuters
DESIGNERNE: Helle Hestehave (t.v.) og Rikke Baumgarten (t.h.). Foto: Reuters Vis mer

Se antrekkene her

Du har sikkert hørt (eller lest hos oss) før at hudfargede strømpebukser ikke er det vakreste vi vet om... Så hvorfor ikke bytte dem ut med et par kule nettingstrømper? For ikke lenge siden tok vi en prat med Line Langmo, Tone Damlis tidligere stylist, om hennes beste strømpebukse-tips. Langmo forteller at sort alltid er en sikker vinner, men at det finnes flere varianter som kan være kule - spesielt til festlige anledninger. 

- Til fest er det lov å være litt mer vågal. Hvorfor ikke gå for et par sorte netting- eller blondestrømpebukser, sier Langmo og legger til:

- Men - et stort men - det er viktig at det henger sammen med resten av antrekket slik at det ikke blir for «tacky». Styler man dem riktig, til et ellers enkelt antrekk, kan et par mønstrede strømpebukser være prikken over i'en og heve antrekket.

Da er det altså bare å gå på leting etter dem - for la meg si deg det; de er utsolgt både her og der. Men du skal ikke se bort i fra at butikkene snart begynner å ta dem inn igjen. Til da kan du sjekke ut bildene fra Baum und Pferdgarten-visningen:

LES OGSÅ: Holzweiler-designer Maria Skappel Holzweiler om vårens trender

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer