Burberry Prorsum

Se Burberry Prorsums storslåtte visning her

Se verdens fremste moteelite samle seg for å se Burberry Prorsum visning og se hele visningen fra moteuken i London her!

Se Burberry Prorsums storslåtte visning her
Publisert
Sist oppdatert

I går gikk Burberry Prorsums motevisning for våren og sommeren 2015 av stabelen i London, og den storslåtte motebegivenheten samlet verdens mest kjente og inspirerende fashionistaer i salen.

Se video av gjestene som ankommer visningen og hele visningen nederst i saken

Kate Moss, Cara Delevingne, Olivia Palermo, Anna Wintour, Poppy Delevingne og Paloma Faith var bare noen av moteeliten som møtte for å se Burberry Prorsums nyeste kolleksjon. Også STYLEmag var på plass i London for å se visningen.

 - Klassiske Burberry Prorsum viste seg denne gang fra en fargerik side, og var alt annet enn kjedelig. Spennende fargekombinasjoner blir å se for sommeren 2015, med fokus på grønt, gult og lilla. Den klassiske trenchcoaten kommer i turkisgrønt og med print, forteller STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard.

 - Jeg likte spesielt de korte skinnjakkene i grønt og i blått, skjørtene med gule, store paljetter ble litt i overkant, sier Celine.

Se Burberry Prorsums storslåtte visning her

MOTEELITEN: Olivia Palermo hadde fløyet fra New York for å få med seg Burberry Prorsum visning, og de britiske it-jentene Cara Delevingne, Kate Moss og Poppy Delevingne var selvskrevne gjester. Foto: All Over.

Les også: STYLEmag møtte Olivia Palermo under moteuken i New York

Se Burberry Prorsums storslåtte visning her

FARGERIKT & FEMININT: Burberry Prorsum satset på fargesterke design og feminine former og stoffkvaliteter i sin kolleksjon for våren og sommeren 2015.

Vil du abonnere på STYLEmag? Sjekk ut tilbudet her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer