SVART OG RØDT: Chole Moretz er en av mange som har falt for McQ-kreasjonen i ruter.  Foto: All Over Press
SVART OG RØDT: Chole Moretz er en av mange som har falt for McQ-kreasjonen i ruter. Foto: All Over Press Vis mer

Kjoler

Se, de elsker ruter

Nå har stjernene fått en ny dille: ruter. Og ikke hvilke ruter som helst. Disse er signert Alexander McQueen.

Publisert
For et par uker siden, ble Sarah Burton kåret til Årets designer under The British Fashion Awards. Den kreative sjefen ved motehuset Alexander McQueen har hatt litt av et år, med brudekjolen til selveste Kate Middleton som designhøydepunkt.

Nettopp dette oppdraget har gitt motehuset et realt boost, og også det billigere, mer trendy undermerket McQ, lansert i 2006, nyter godt av dette, skriver Daily Mail.

Skotskrutet dille

Spesielt én kjole har dukket opp på en rekke kjendiser: den såkalte Puffball tartan-kjolen.

Og med en prislapp på drøye 4300 kroner, er den tross alt tilgjengelig for flere av oss enn Pucci-kjolen kronprinsesse Mette-Marit valgte seg til Nobelkonserten.

LES OGSÅ: Denne kjolen har ni trender i ett

Den rød- og svartrutete kjolen er uten ermer og med mye volum i skjørtet. Den runde halsen er høy i skjæringen og balanserer det superkorte skjørtet godt.

Og den er blitt svært populær.

VOLUM OG RUTER: Emma Watson punket opp kjolen med naglesko. Før hun kom inn i varmen, hadde hun dessuten på seg en skinnjakke i bikerstil. Foto: All Over Press
VOLUM OG RUTER: Emma Watson punket opp kjolen med naglesko. Før hun kom inn i varmen, hadde hun dessuten på seg en skinnjakke i bikerstil. Foto: All Over Press Vis mer

De elsker den

Den klassiske sangeren Katherine Jenkins har hatt den på seg, og hun gikk for opake, svarte strømpebukser til.

Rihanna valgte kjolen da hun opptrådde på X Factor nylig, og hun kombinerte den med en ermeløs hvit skjorte. For en mindre søt look, valgte hun grove sko, som hun dekorerte med graffititusj.

Saken fortsetter under bildet


Også Emma Watson ville gi kjolen en røffere look, og kombinerte den med en skinnjakke i skikkelig bikerstil og Louboutin-sko med nagler. I motsetning til Jenkins og Rihanna, gikk skuespilleren for bare legger. Watson ga også skjørtet enda mer volum ved å gå for et stort nettingunderskjørt.

Både Cheryl Cole og Chloe Moretz valgte å la kjolen være i fokus.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer