Paris Hilton

Se de fantastiske bildene av Paris Hilton

Fjortis-Hilton er svunnet som dugg for solen. Hva har skjedd?

NY STIL? Paris Hilton har endelig fått en mer voksen stil, mener Trendtoppen-brukerne. Foto: All Over Press
NY STIL? Paris Hilton har endelig fått en mer voksen stil, mener Trendtoppen-brukerne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stem her!

Hva synes du om Paris Hiltons stil?

Rikmannsdatter og hotellarving Paris Hilton, mest kjent fra realityserien The Simple Life, er ikke den som oftest topper best kledd-listene for å si det slik.Men nå kan de se ut til at frøken Hilton har byttet ut spraytanen og bling-blingen med en stylist.Det har i alle fall skjedd en stor forandring, mener brukerne av KK.no’s Trendtoppen.MER PARIS: - Hva er det den dama holder på med?

- Ingen bimbo i mils omkrets

- Wow, er dette Paris? Hva skjedde med miss fjortis-Hilton? Endelig! er Julie Bs kommentar om hotellarvingen i asymmetrisk svart kjole med pufferm og ankelstøvletter (lenke til Trendtoppen). Antrekket har fått hele 74 prosent til å klikke på «elsker det»-knappen.- Første gang jeg trykker at jeg liker Paris. Ingen bimbo i mils omkrets. Klærne er tøffe og hun har ikke lange stygge hairextensions, skriver Tess.

- Mer voksen stil

Et annet antrekk som får tommelen opp er Paris i dusfarget rysjebluse, smale jeans og lakkpumps. - Paris har fått en mer voksen stil, og det kler henne. Hun er faktisk en pen jente med en flott kropp, mener Laima. - Kjempefint antrekk til Paris. Er enig i at hun begynner å få en mer voksen stil og jenta er jo veldig vakker, så det er gøy å se henne kle seg mer som avslappet og «normalt», kommenterer Tina.SE OGSÅ: Kler og ter du deg etter alderen?Se store bilder av «nye» Paris her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.