Jonathan Adler x H&M

Se de første bildene fra samarbeidet

Passer dette inn i ditt hjem?

NYTT SAMARBEID: Interiørstjernen Jonathan Adler samarbeider med H&M Home og vi har fått de første bildene fra kolleksjonen! Foto: H&M
NYTT SAMARBEID: Interiørstjernen Jonathan Adler samarbeider med H&M Home og vi har fått de første bildene fra kolleksjonen! Foto: H&M Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av oktober i år ble det kjent at den kjente interiørdesigneren Jonathan Adler skal samarbeide med H&M Home. Dette blir det første designsamarbeidet til svenske H&M Home.

Men kjedebutikken befinner seg ikke på ukjent farvann. Årlig samarbeider de nemlig med kjente klesdesignere og lager mer budsjettvennlig kolleksjoner. Balmain, Erdem, Kenzo og Moschino er blant dem som har fått lage en slik kolleksjon.

Fra H&Ms samarbeid med Erdem i 2017. Foto: Michal Pudelka
Fra H&Ms samarbeid med Erdem i 2017. Foto: Michal Pudelka Vis mer

Sist ut var Giambattista Valli. Han har laget en nydelig og romantisk kolleksjon for billigkjeden. Men nå er det altså Jonathan Adler som skal lage en interiørkolleksjon.

Nylig sendte H&M ut en pressemelding med de første bildene fra kolleksjon. Adler er ikke fremmed for å la seg inspirere av menneskekroppen når han lager produktene sine.

Foto: Royaldesign.no
Foto: Royaldesign.no Vis mer

I sin egen kolleksjon har han blant annet en vase med masse pupper (se bilde over). I H&M-kolleksjon har han også tatt i bruk kroppen, men her er det ansiktet som er i fokus.

Her finner vi blant annet vaser, kopper, puter og dusker. I tillegg til å ha ansiktet i fokus, har Adler også tatt i bruk et grafisk print hvor farger som rosa, grønt og svart står i fokus. Se de første bildene fra kolleksjonen under. Prisene ligger på alt fra 99 kroner til 1499 kroner.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer