Rød løper:

Se de glamorøse antrekkene fra filmfestivalen i Venezia

Her finner du alt fra fjærbesatte ballkjoler til kombinasjonen av singlet og sykkelshorts.

RØD LØPER: Lady Gaga møtte opp i en fjærkreasjon fra Valentino. Foto: Scanpix
RØD LØPER: Lady Gaga møtte opp i en fjærkreasjon fra Valentino. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Mange forbinder nok Lady Gaga (32) med de mest elleville rød løper-antrekkene og sanger som umiddelbart limer seg fast på hjernen.

Men det er en stund siden Lady Gaga møtte opp på prisutdeling iført en kjøttkjole eller kom bærende inn på den røde løperen inne i et egg. Nå kan det også se ut til at et nytt album ikke er øverst på listen over prioriteringer. Lady Gaga er nemlig klar for Hollywood!

Sammen med Bradley Cooper (43) har hun hovedrollen i den nye filmen« A Star Is Born». For de som er vant til å se Gaga i kjøttkjole, vil traileren til denne filmen vise en helt ny side av henne.

Nylig dro både hun og Cooper til Venezia for å delta på filmfestivalen og promotere «A Star Is Born». På den røde løperen krydde det av kameraer og store stjerner, og Lady Gaga benyttet selvfølgelig anledningen til å kle seg i noe ekstravagant.

LES OGSÅ: Hertuginne Meghan hadde på seg en kjole og nå vil vi ha den

LADY GAGA: Fjærkjolen fra Valentino fikk masse oppmerksomhet på den røde løperen i Venezia. Foto: Scanpix
LADY GAGA: Fjærkjolen fra Valentino fikk masse oppmerksomhet på den røde løperen i Venezia. Foto: Scanpix Vis mer

Gikk for stor trend

Det ble ikke noe egg denne gangen, men heller en fjærbesatt ballkjole i rosa. Gaga fikk virkelig satt i gang blitzregnet. Etter henne kom det ene glamorøse rød løper-antrekket etter det andre. Men ikke alle dro på med fjær fra topp til tå.

Den italienske skuespilleren Matilde Gioli (29) gikk for en langt mer nedtonet look iført en singlet og sykkelshorts i paljetter. Det er tydelig at Gioli har fulgt med på hva som har skjedd i motebildet den siste tiden, for sykkelshortsen er blant de hotteste plaggene om dagen!

MATILDE GIOLI: Skuespilleren gikk for en trendy valg med paljettbesatt sykkelshorts. Foto: Scanpix
MATILDE GIOLI: Skuespilleren gikk for en trendy valg med paljettbesatt sykkelshorts. Foto: Scanpix Vis mer

Da designerne skulle presentere kolleksjonene sine for våren og sommeren 2018, var det flere som hadde valgt å ta i bruk sykkelshortsen. Deriblant Fenty x Puma, Off-White og Tommy Hilfiger.

Naturlig nok forbindes sykkelshortsen med noe langt mer sporty enn den røde løperen i Venezia, men paljetter gjør jo alt feststemt, eller hva? Alt handler også om hvordan du styler det!

En enkel, svart sykkelshorts gjør ikke mye ut av seg og kan fint kombineres med det meste. Ønsker du en avslappet, men kul look, kan det være kult å kombinere den med en stor strikkegenser. Og som alltid vil et par høye hæler gjøre alt mer pyntet!

Flere rød løper-antrekk

Men nå var det ikke bare sykkelshorts og fjærkjoler å se på den røde løperen i Venezia! Flere av verdens største stjerner hadde tatt turen til den romantiske, italienske byen, og de skuffet virkelig ikke på den røde løperen.

LES OGSÅ: Sjekk ut antrekkene fra årets MTV VMA!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer