Rooney Mara

Se, de ligner!

Skal spille Audrey Hepburn i ny film.

SOM TO DRÅPER VANN: Rooney Mara (t.h) skal spille Audrey Hepburn i ny film. FOTO: NTB
SOM TO DRÅPER VANN: Rooney Mara (t.h) skal spille Audrey Hepburn i ny film. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hun fikk sitt store gjennombrudd i The Girl with the Dragon Tattoo – filmen som er basert på bestselgeren Menn som hater kvinner av Stieg Larsson. Nå får Rooney Mara nok en uforglemmelig rolle som skuespiller og moteikon Audrey Hepburn i en ny film om henne.

Det er Call Me by Your Name-regissør Luca Guadagnino som står bak filmen som skal ta for seg Hepburns liv og levne. Detaljene rundt manuset er foreløpig ikke kjent, men Vogue spekulerer i om filmen ikke tar opp tråden etter dokumentaren Audrey fra 2020 som følger skuespilleren fra barndommen under andre verdenskrig og opp til hennes karriere i Hollywood på 50-tallet.

Motemagasinet mener den nye filmen også kan komme til å ta for seg historien bak hennes mest kjente filmer som Funny Face, Breakfast at Tiffany's og My Fair Lady, hennes romanser med Mel Ferrer, Andrea Dotti og Robert Wolders og hennes arbeid som UNICEF-ambassadør.

Audrey Hepburn gikk bort i en alder av 63 år i 1993. Innen da hadde hun rukket å bli en av Hollywoods aller største skuespillere noensinne. Hun fikk sitt store gjennombrudd i filmen Roman Holiday i 1953, og spilte senere i klassikere som Breakfast at Tiffany's og My Fair Lady.

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1 kr / 119 kr mnd

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer