Adam Driver:

Se de nye bildene som snur nettet på hodet

Han er nytt ansikt utad for luksusmotehuset.

NY ROLLE: Adam Driver er nytt ansikt utad for luksusmotehuset Burberry. FOTO: SKJERMDUMP
NY ROLLE: Adam Driver er nytt ansikt utad for luksusmotehuset Burberry. FOTO: SKJERMDUMP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Burberry nylig slapp kampanjen for sin nyeste herreduft Burberry Hero, som forøvrig er Riccardo Tiscis første som kreativ leder for det erkebritiske luksusmotehuset, kokte Internett over.

Går viralt

Det er House of Gucci-aktuelle Adam Driver som er ansikt utad for den nye duften, og som med det spiller hovedrollen i reklamefilmen. Den viser 37-åringen som løper ut i havet sammen med en hest før han kommer opp igjen som fabeldyret kentaur – et vesen fra gresk mytologi med halvt menneskekropp og halvt hestekropp.

Reklamefilmen har gått viralt de siste par dagene, og har nærmest tatt helt av på sosiale medier. Her er noen av de morsomste reaksjonene på Twitter nå:

Superstjerne

Herremagasinet GQ kaller Oscar-nominerte Driver for intet mindre enn «en av Hollywoods mest opptatte menn».

Han er for tiden aktuell i rollen som Maurizio Gucci i den Ridley Scott-regisserte House of Gucci der han spiller mot Lady Gaga. Han har også hovedrollen i The Last Duel, og var nylig i Cannes for å promotere filmen Annette. Driver fikk sitt store gjennombrudd i HBO-serien Girls som gikk fra 2012-2017 med Lena Dunham i hovedrollen. Han har siden holdt en rekke roller blant annet som Kylo Ren i Star Wars, og vært nominert for sin innsats i Spike Lees BlacKkKlansman samt Marriage Story.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer