H&m

Se de nye H&M-klærne

KK.no fikk snikprøve plaggene fra årets stjernedesigner.

Motejournalistene Maria Amor Kvalheim fra Henne.no og Cecilie Leganger fra kk.no fikk smugprøve H&Ms nye stjernekolleksjon. Fra venstre Cecilie i prikkete ullkardigan, på den hodeløse dukken kolleksjonens dyreste plagg, en gotisk kjolefrakk med blonder og brokade til 2700 kroner, og Maria i storfavoritten vår, den smarte frakken fra herrekolleksjonen. Foto: Per Ervland
Motejournalistene Maria Amor Kvalheim fra Henne.no og Cecilie Leganger fra kk.no fikk smugprøve H&Ms nye stjernekolleksjon. Fra venstre Cecilie i prikkete ullkardigan, på den hodeløse dukken kolleksjonens dyreste plagg, en gotisk kjolefrakk med blonder og brokade til 2700 kroner, og Maria i storfavoritten vår, den smarte frakken fra herrekolleksjonen. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Motejournalistene Maria Amor Kvalheim og Cecilie Leganger fikk sjansen til å prøve Comme des Garçons' gotiske og avantgardistiske kolleksjon for kleskjeden Hennes og Mauritz før den kommer i butikkene. Målet var å se om klærne sitter pent og kler helt vanlige jenter, og om det er en kolleksjon vi kan tenke oss å stå timesvis i kø for torsdag 13. november, når det hele sparkes i gang.

Se resultatet i videoen og bildene fra prøvingen lenger ned i saken.

 • Les også: H&Ms nye stjernedesigner
 • Kolleksjonen, som er designet av damen bak det japanske merket, stjernedesigneren Rei Kawakubo, består av klær for damer og herrer, som jakker, bukser, kjoler, gensere og skjorter, samt en unisexduft, tilbehør som sko, vesker og lommebøker og noe barnetøy.Prisene går fra skjerf i merinoull til 200 kroner til kolleksjonens dyreste, en kjolefrakk i blonder og brokade, til 2700 kroner.Vi valgte å prøve det vi tror kommer til å slå an blant folket. Vårt hotteste tips når det braker løs er å tenke litt ukonvensjonelt og sjekke ut de mange skattene herreavdelingen har å by på også.

  SE RESULTATET HER:

  [obj:media:7029]

  Våre favorittplagg fra kolleksjonen

 • Les også da vi testet Roberto Cavallis kolleksjon for H&M ifjor høst her.
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer