Kate Middleton

Se de nye it-støvlene

Disse støvlene kan bli vårens hit takket være Kate Middleton.

3000 KRONER: Chasseurstøvlenefra Le Chameau, har en stiv pris, men så er de også håndlaget av gummimateriell og kalveskinn av ypperste kvalitet. Her sett på prins Harry og Kate Middleton, under en fotballkamp i julen.   Foto: http://www.thegun-room.co.uk/index.php/ All Over Press
3000 KRONER: Chasseurstøvlenefra Le Chameau, har en stiv pris, men så er de også håndlaget av gummimateriell og kalveskinn av ypperste kvalitet. Her sett på prins Harry og Kate Middleton, under en fotballkamp i julen. Foto: http://www.thegun-room.co.uk/index.php/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Gummistøvler er ikke lenger bare et nyttig fottøy som skal holde deg tørr på beina. Hvis du skal følge hertuginnen av Cambridge , er det også moteriktig.

SE OGSÅ: Gummistøvlene du kan bruke som boots

Eksklusivt merke

Middleton har blitt en stor trendsetter, ikke bare i England men også i utlandet. Nå er det ikke lenger bare kjoler og vesker hun bærer som vekker oppsikt, men også støvler av merket Le Chameau, med en prislapp på 3000 kroner, skriver Dailymail.co.uk (ekstern lenke).

Støvlene er riktignok dyre, men så skal også kvaliteten være deretter. De franske støvlene er håndlaget, av gummimateriell og kalveskinn av beste kvalitet, opplyser de om på Lechameauusa.com (ekstern lenke).

Rimeligere varianter

For de som ikke har lyst til å blakke seg helt for et par støvler, finnes det også modeller fra samme merke i en rimeligere variant. Kalveskinnet er byttet ut med bomull, og prisen på disse støvlene ligger på omkring 800 kroner.

Kjendiser som Mary Kate Olsen, Stella McCartney og vår egen kronprinsesse Mette-Marit har ved flere anledninger blitt observert med gummistøvler fra Le Chameau.

Nå er det imidlertid Kate Middletons føtter alle øyne er rettet mot, etter at hun og prins Harry stilte i modellen Chasseur fra det franske merket under en fotballkamp prins William spilte.

Brukes som frontfigur

Bildene av Middleton har florert på ulike nettsider, og Le Chameau er naturligvis også vel vitende om at hertuginnen av Cambridge går i støvlene deres. På deres amerikanske hjemmesider bruker de bildene av henne på forsiden.

Det er ikke første gang kjendiser og kongelige har blitt observert med gummistøvler av den eksklusive sorten; i 2009 inngikk Hunter et samarbeid med Jimmy Choo, og lanserte en gummistøvel i krokodilleskinnsimitasjon, som ble svært populære.

Norske skobutikker på nett som Lille Vinkel Sko (ekstern lenke) og Eshoes (ekstern lenke), selger Le Chameaustøvler.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer