Oscar

Se de utrolige før- og etter-bildene!

8 smellvakre Hollywood-stjerner endret seg totalt for filmroller.

KJENNER DU DEM IGJEN?: Er du ute etter den gjeve Oscar-statuetten, kan det lønne seg å spille en rolle der du er litt mindre pen enn vanlig... Foto: All Over Press
KJENNER DU DEM IGJEN?: Er du ute etter den gjeve Oscar-statuetten, kan det lønne seg å spille en rolle der du er litt mindre pen enn vanlig... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Ja, lønner det seg å spille roller der du ser helt vanlig ut, og kanskje ikke er like pen som du pleier? Kanskje du gjør som Robert De Niro i rollen som Jake La Motta i «Raging Bull» fra 1980, og går opp 50 kilo?

Vel, ikke sjelden drysser det Oscar-statuetter på de som lar Hollywood-masken falle og bytter ut vaskebrettet med en kvapsete ølmage.

Og enhver skuespiller med respekt for seg selv vil gjerne spille såkalte stygge roller for å få anerkjennelse og prestisje. Og ofte lykkes de svært godt - men ikke alltid. For det skal mer til enn en protesenese, krusete tørt hår og gusten sminke i livets rolle.

«Cake» (premiere 27. mars)

Vi er vant til å se henne nysminket og fresh, med perfekt fønet hår, men i rollen som Claire i «Cake» har Jennifer Aniston (45) fett hår, masse arr og hovne øyne. Med andre ord alt som skal til for en Oscar-nominasjon?

Skuffelsen skal derfor ha vært stor da «Friends»-stjernen likevel ikke ble nominert, men hun kan trøste seg med nominasjoner til både SAG-awards, Critics Choice og Golden Globe, selv om filmens anmeldelser har vært lunkne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer