Peter Dundas

Se den fantastiske kolleksjonen til nordmannen!

Ciara, Anna Dello Russo og Anna Wintour er blant navnene på gjestelisten. No biggie...

PETER DUNDAS: Mannen i midten er ikke bare designer for Roberto Cavalli - han er også norsk! Foto: Rex Features
PETER DUNDAS: Mannen i midten er ikke bare designer for Roberto Cavalli - han er også norsk! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar 2015 ble det kjent at Peter Dundas skulle forlate det italienske motehuset Pucci, som han var designer for i hele sju år. Men det var ikke bare trist at Dundas skulle si farvel til Pucci. For du vet, nå er dør lukkes åpnes en ny! Nå er han nemlig designer for et av verdens største motehus: Roberto Cavalli. Og la oss bare ha dette klart: Peter Dundas er NORSK! Altså jeg blir så stolt av å være norsk når mine medborgere gjør det så godt der ute i den store verden (og ellers, da). 

Følger du Dundas på Instagram vil du få et innblikk i hans eventyrlig liv, det han gjør for Cavalli, og alle vennene hans. For det er ikke bare hvem som helst godeste Dundas henger med. Blant hans gode venner er Ciara (30), Kim Kardashian (35) og Natasha Poly (31). Han designet faktisk brudekjolen til Ciara, og dersom du følger med på de ulike røde løper-events-ene som er rundt om i verden, er det så å si alltid ei lekker dame som har på seg design av nordmannen. Og denne uken presenterte Dundas en helt ny kolleksjon for Cavalli i Milano, nemlig vårkolleksjonen for 2017. 

Cowboy møter hippie

Det som er gøy med Dundas sitt design, er at det ofte ikke ligner på noen av de andre motehusene. Ja, du kan se hva inspirasjonen har vært, men ofte så ser vi at motehusene har tenkt i samme baner når det kommer til materiale, tilbehør og ulike detaljer. I denne kolleksjonen virker det som om nordmannen bare har gjort akkurat det han har lyst til, og i dette tilfellet betydde det en miks av cowboy og hippie! Hele kolleksjonen oser «free spirit», og du skal ikke se bort ifra at både Ciara og Natasha Poly har på seg noe av dette i nærmeste fremtid. 

Det vi derimot ser at Dundas tar med seg videre fra tidligere trender, er chokeren. Dette kjedet som sitter stramt i halsen, og minner mange av oss om de plastikkversjonene vi hadde på på 90-tallet, er fremdeles hot i Cavalli-verdenen, og vi liker mange av variantene Dundas presenterer i denne kolleksjonen. Du har sikkert fått med deg at Balmain-designer Olivier Rousteing lagde sin egen gjeng og kalte modellene hans og kjendisvennene for «Balmain Army». Vel, Peter Dundas har tatt en litt mykere tilnærming og kalt modellene sine for «Cavalli Cats». Altså, hvor søtt! Vi elsker det. Kolleksjonen var en eksplosjon av farger og god stemning, og det liker vi! Se alle bildene i karusellen under.

MY CAVALLI CATS #RobertoCavalliSS17 #MFW #CavalliLife

Et bilde publisert av Peter Dundas (@peter_dundas)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer