Stella Mccartney

Se den nye Adidas-kolleksjonen

Stella McCartney designer for sportskjeden igjen, og denne gangen er hun sterkt inspirert av friluftsliv, i tillegg til de vanlige treningsklærne. Se bilder og priser lenger ned.

SPREKT TØY: Selv om du ikke er det helt ennå, kan i alle fall klærne være det. Sjekk ut den nye kolleksjonen i bildeviserne under. Foto: Produsenten
SPREKT TØY: Selv om du ikke er det helt ennå, kan i alle fall klærne være det. Sjekk ut den nye kolleksjonen i bildeviserne under. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Stem her!

Hva synes du om kolleksjonen?Samarbeidet mellom Adidas og designer Stella McCartney startet i 2005 – og resten er suksesshistorie.

Nå er det ettertraktede treningstøyet endelig til salgs i Norge igjen.

SE OGSÅ: - Ikke tren i dette!

Liker den!
 
26 (40%)
Liker den ikke
 
20 (31%)
Fin, men ikke helt min stil
 
12 (18%)
Usikker
 
7 (11%)

Friluft og festival

Nytt i år er utendørskolleksjonen Weekender, inspirert av typiske sommeraktiviteter som festivaler og lange turer i naturen.

Kolleksjonen inneholder selvfølgelig også tekniske treningsplagg til deg som foretrekker yoga, jogging eller treningsstudioet.

Få en sniktitt her:


Her får du tak i Stella

I Norge vil vår/sommerkolleksjonen være i butikk fra 3. mars, men kun hos Sole Service i Oslo.

Det er første gang siden 2008 at klær fra det populære samarbeidet er tilgjengelig i Norge, ifølge en pressemelding.

Bor du ikke hovedstaden? 3. mars vil kolleksjonen også være til salgs på Sole Service sin nettbutikk, www.soleservice.no.

Hvis du likte Stella McCartneys tidligere Adidas-kolleksjoner, kan du nå gjøre et kupp på for eksempel TheOutnet.com, som selger designerklær til sterkt reduserte priser.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer