Angelica Blick

Se den nye Bik Bok-kolleksjonen til toppblogger Angelica Blick

- Jeg ønsket meg en kul kolleksjon, men med en feminin «touch».

ANGELICA BLICK FOR BIK BOK: Den svenske toppbloggeren lanserer ny kolleksjon med kjedebutikken. Foto: Produsenten
ANGELICA BLICK FOR BIK BOK: Den svenske toppbloggeren lanserer ny kolleksjon med kjedebutikken. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Svenske Angelica Blick har lenge hatt en av Skandinavias største blogger, og nå har hun i tillegg fått hele 1,2 millioner følgere på bildedelingstjenesten Instagram. Det har gjort at Blick har sikret seg en del kule jobber - blant annet det å lage en egen kolleksjon for kjedebutikken Bik Bok. Den populære butikken har tidligere også samarbeidet med svenske Elsa Ekman, men nå er det altså Blicks sin tur - nok en gang. Og i denne omgang forteller hun at hun ville lage en kul kolleksjon, men med en feminin «touch». 

Kolleksjonen er i salg den 10. november, men allerede nå kan du se den her. Under har vi lagt ved noen av de superkule kampanjebildene som ble fotografert i Los Angeles og noen av plaggene fra kolleksjonen. 

Norske bloggere gjør det samme

Det å lage en kolleksjon for en kjedebutikk, er ingen nyhet - og det er ikke bare svenskene som gjør det, nei. Her til lands har vi flere eksempler på store bloggere som har fått laget sin egen kolleksjon. Blant dem som kanskje har fått prøvd seg mest, er Camilla Pihl. Hun har til nå laget sin egen is, designet smykkekolleksjon, hun står bak årets rosa sløyfe, og har laget to skokolleksjoner for Bianco. For å nevne noe. Det er altså ingen overraskelse at toppbloggeren har en skikkelig fin garderobe, og vi ble invitert til Camillas flotte leilighet for å ta en titt på den - og hele intervjuet kan du se her.

Caroline Berg Eriksen, bedre kjent som «Fotballfrue», har også laget sin egen skokolleksjon for Bianco, og var også nylig aktuell med sin egen veskekolleksjon for Adax. Anette «NetteNestea» Haga laget en kolleksjon for nettbutikken Nelly.coms eget merke - NLY One. Men blant de store bloggerne, er det Lene Orvik som har gjort det samme som Angelica Blick; nemlig å lage en kolleksjon for Bik Bok. Så ja, listen er lang og bloggerne er mange. Hvem er nestemann ut? 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer