H&m Studio

Se den nye Studio-kolleksjonen til H&M

Kommer i butikk og på nett 25. februar.

Publisert
Sist oppdatert

Chloé-inspirerte kjoler, sandaler, fargeprakende bikinier og løse og ledige tunikaer er bare noen av grunnene til at vi lengter til varmere dager. Selv om det har vært så deilig å slippe å bruke ull på ull på ull de siste dagene, gleder vi oss fremdeles til våren og sommeren.

Og det gjør det ikke akkurat bedre når alle butikkene begynner å slippe vår/sommer-kolleksjonene sine for 2016. Vi har allerede tatt en kikk på hva Lindex og Bik Bok mener vi bør bruke den kommende sesongen, og nå slipper H&M bildene av sin rykende ferske Studio-kolleksjon, som er en mer eksklusiv kolleksjon kjeden lanserer to ganger i året. 

Striper, batikk og kule print er noe av det kolleksjonen bærer et tydelig preg av.

Rød/brun, oransje, blått, grønt og kremtoner er de dominerende fargene som fint kan kombineres sammen for et lekkert antrekk! Sjekk ut noen plaggene du kan finne i kolleksjonen i bildekarusellen under, og etter annonsen kan du se noen av de flotte kampanjebildene - enjoy!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer