<strong>MER FEMININ:</strong> Den nye Pierre Robert-kolleksjonen kommer i duse farger og med blondekant. Foto: Tone Ra Pedersen
MER FEMININ: Den nye Pierre Robert-kolleksjonen kommer i duse farger og med blondekant. Foto: Tone Ra Pedersen Vis mer

Truser

Se det nye undertøyet fra Pierre Robert

Kommer med ny kolleksjon som skal være mer feminin denne våren.

Publisert
Sist oppdatert


Stem her!

Hva synes du om det nye Pierre Robert-undertøyet?Pierre Robert har laget en ny undertøyskolleksjon kalt Exclusive Collection. 1. mars kommer den i en dagligvarebutikk nær deg.

- Den nye kolleksjonen er mer feminin og i mer eksklusive materialer, sier Jorunn Heggdal, sjefdesigner for Pierre Robert til KK.no.

SE OGSÅ: Stram opp-undertøyet som faktisk er sexy

Liker det!
 
341 (79%)
Fint, men ikke helt min stil
 
53 (12%)
Liker det ikke
 
28 (6%)
Vet ikke
 
9 (2%)

- Like behagelig å ha på

Både Pierre Roberts basiskolleksjon – med truse og trøye i svart hvitt - og sportskolleksjon - med treningsundertøy - har gjort suksess, forteller Heggdal.

- Sportskolleksjonen alene solgte for 50 millioner i fjor. Vi tenkte derfor at tiden nå var inne for å lage en mer feminin kolleksjon. Men på Pierre Robert-måten.

- Materialene er lettere og superstretchy. Til og med blondene er myke. For oss er komfort det aller viktigste. Selv om den nye kolleksjonen har et mer eksklusivt preg, er undertøyet fremdeles behagelig å ha på.

Se kolleksjonen her:


Pierre Robert har så stor tro på den nye undertøyslinjen at de allerede har gjort ferdig neste sesongs plagg.

- Ja, vi har allerede designet ferdig høstens kolleksjon. Nå er vi i full gang med sommer 2012, sier Heggdal.

SE OGSÅ: Dette sier undertøyet om deg

Dette bør du vite om kolleksjonen

Første Exclusive Collection kommer for salg 1. mars. Den består av hipster og string (kr.99) og trøye (kr.169), i fargene dus rosa, lavendelblå, kremhvit og svart.

Kolleksjonen er laget i Lycra, med 76 prosent polyamid og 24 prosent elastan, og kommer i størrelsene S (34-36), M (38-40), L (42-44) og XL (46-48).

Mer undertøy

Se flere av vårens undertøystrender fra det spektakulære catwalkshowet til Victoria's Secret eller Björn Borgs vårkolleksjon 2011, som ble vist under Oslo Fashion Week i fjor høst. Få også tipsene som sikrer at du kjøper riktig BH i artikkelen Plagget du bør investere i.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer