Victorias Secret

Se det spektakulære undertøyet

Nå skal vi jammen pines igjen. Korsettet er tilbake.

SER IKKE GODT UT: Ok, så har hun ganske fine pupper. Men det korsettet misunner vi henne ikke.  Foto: All Over Press
SER IKKE GODT UT: Ok, så har hun ganske fine pupper. Men det korsettet misunner vi henne ikke. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Korsett

Hva synes du om at korsettet kan være på vei tilbake?

Det er verken et sirkus eller en operaforestilling.Men undertøysshowet til den amerikanske kjeden Victoria's Secret er alltid like storslått.Ikke nok med at det får kjendisene til å troppe opp i flokk på den røde løperen. Popartister står også i kø for å opptre på catwalken sammen med modellene.

Ikke akkurat Sloggi

Denne gangen var det Katy Perry og R&B-artisten Akon som fikk opptre sammen med supermodeller som Julia Stegner, Adriana Lima og Karolina Kurkova.LES OGSÅ: Plagget du bør investere iOg her var det definitivt ikke en eneste behagelig Sloggi-truse i sikte. Det ene antrekket overgikk det andre.Vi snakker om en symfoni av farger, spiler, paljetter og dyreprint. Men også originale showpieces som ikke kan forventes å nå de tusen prøverom.

Se smakebiter fra kolleksjonen her:

Hjelp, er korsettet tilbake?

Hva sier du for eksempel til et korsett laget av høy? Det er vel i alle fall mer behagelig enn de ekte korsettene som faktisk også var snørt på noen av modellene. KK.no ser ikke med glede på at skrekkplagget fremfor noen kan være på vei tilbake til motebildet. Riktig nok synes vi det er fantastisk med innsvingte kjoler som viser feminine midjer a la høstens ladylike stil, men det får da være grenser. Man skal jo ikke besvime heller.Vil Victoria's Secret tilbake til Victoriatiden?Hva synes du, er det ok om korsettet får sin renessanse? Stem i boksen til høyre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.