Kåpe

Se feminin ut i høstens trendkåpe

Oversized, lang og kul - her er stiltipsene du trenger.

HØSTENS TRENDKÅPE: Den vide kåpen har plass til lag på lag med klær, når det er som kaldest og den vil skjule kroppsområder du ikke er helt fornøyd med, det er jo positivt. Grå kåpe (kr 4710, Jaeger/johnlewis.com), kåpe med belte (kr 3255, youheshe.com), blå kåpe (kr 3180, Designers Remix), burgunder kåpe (kr 2000, Hawk), Svart kåpe (kr 3950, net-a-porter), teddy kåpe (kr 5650,Sonia  Foto: Produsentene
HØSTENS TRENDKÅPE: Den vide kåpen har plass til lag på lag med klær, når det er som kaldest og den vil skjule kroppsområder du ikke er helt fornøyd med, det er jo positivt. Grå kåpe (kr 4710, Jaeger/johnlewis.com), kåpe med belte (kr 3255, youheshe.com), blå kåpe (kr 3180, Designers Remix), burgunder kåpe (kr 2000, Hawk), Svart kåpe (kr 3950, net-a-porter), teddy kåpe (kr 5650,Sonia Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sesongens trendkåpe, som er den lange, litt store varianten, kan være litt skremmende for mange på grunn av størrelsen.

Men det er faktisk  ingen grunn til å frykte den.

Med litt inspirasjon og noen gode stiltips er vi sikre på at du vil finne din nye favorittkåpe.

LES OGSÅ: Kåpene du må sikre deg i høst

Kle deg smal

 

For å skape en smalere look, bør balansen mellom over- og underdel fordeles riktig.

Kombiner kåpen med smalere underdeler, som skinny jeans eller skjørt. Med store og vide underdeler til, vil du få en figur som virker større.

Tips: Vi er fan av å markere midjen når det trengs, og nå er kanskje tiden inne for å gjøre akkurat det. Beltet fungerer på de fleste kroppsfasonger, og det vil definitivt gi form til den vide kåpen.

Unngå tynne belter til tykke materialer, beltet vil bare forsvinne i alt stoffet og definerer ikke området ordentlig.

OBS: Lyse farger har en tendens å forstørre, så det er kanskje greit å gå for mørkere toner om en ønsker en smal fasong.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer