Mote

Se forvandlingen til Kelly Osbourne

Nå vekker stjernen oppsikt på den røde løperen med elegante og feminine antrekk.

FEMININT OG ELEGANT: Stilen til Kelly OsBourne har tatt en drastisk venning de siste årene, og conversene er byttet ut med Louboutin. Foto: All over Press
FEMININT OG ELEGANT: Stilen til Kelly OsBourne har tatt en drastisk venning de siste årene, og conversene er byttet ut med Louboutin. Foto: All over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
De celebere personlighetene i Hollywood har det med å overraske enten det er på hjemmefronten, eller på den røde løperen.

Blant annet beviser flere av de store stjernene at årene etter 50 slettes ikke trenger å innebære bestemorkåper og tøfler.

Gjennom årene er det også mange stjerner som vekker oppmerksomhet for at de endrer stil, og en kvinne som har fått spesielt mye oppmerksomhet er Kelly Osbourne.

I løpet av de siste årene har hun nemlig gått fra en dvaskete rock-jente til en elegant kvinne.

De slitte joggeskoene er byttet ut med Louboutin

Kelly Osbourne ble først kjent gjennom TV-serien The Osbournes i 2002, en Reality-TV-serie om hennes kjente far Ozzy Osbourne og hans familieliv.

På den tiden var Kelly 18 år, og med tanke på den elegante kvinnen hun er blitt i dag, var hun nesten ikke til å kjenne igjen. Som oftest var stjernen å se med kullsort hår, mye sminke og generelt en rocka stil.

I løpet av det siste tiåret har det imidlertid skjedd mye med stilen til Osbourne-jenta og nå imponerer hun stadig vekk på den røde løperen med elegante og feminine antrekk.

På årets Grammy-utdeling hadde Kelly, i likhet med mange av de andre stjernene, valgt å gå for en gallakjole i sølv og paletter, med asymmetrisk skulderstropp og figursydd midje.

Under den årlige utdelingen av Oscar-utdelingen hadde hun igjen valgt et perfekt antrekk til anledningen med en fotsid, sort gallakjole med korte ermer og detaljer av turkise paljetter på skuldrene og bysten.

Også hverdagsantrekkene til stjernen har forandret seg, og de slitte jeansene og joggeskoene er byttet ut med stilige trenchcoater og høye hæler.

SE FLERE BILDER AV KELLY OSBOURNE HER:Gikk ned over 20 kilo etter «Skal vi danse»

I løpet av de siste ti årene der det også enkelt å se at Kelly Osbourne har gått ned i vekt, og hun skal nå være en UK size 8, som tilsvarer 36 her til lands.

- Jeg har vært så tynn før, men det var da jeg ruset meg og var veldig usunn, har Kelly tidligere skrevet i sin spalte for Closer Magazine.

Men denne gangen fant hun en langt mer helsegunstig måte å droppe kiloene på. Kiloene startet å renne av henne etter deltakelsen på amerikanske «Skal vi Danse», og i ettertid har hun lagt om livsstilen helt.

- Jeg har endret matvanene mine totalt etter «Dancing with the Stars», forklarer hun.

De nye spisevanene består av en lavæ-glykemisk diett, og hun har kuttet ned på sukker og karbohydrater, skriver seher.no (ekstern lenke).

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer