Fotballfrue

Se Fotballfrue slik du aldri har sett henne!

Vi gredde ut bloggekrøllene, smurte henne inn i babyolje og kledde henne i åletrangt skinn. Fotballfrue har en mørk, übersexy side som bare ventet på å få slippe ut. Se Caroline Berg Eriksen slik du aldri har sett henne i nyeste utgave av STYLEmag!

Se Fotballfrue slik du aldri har sett henne!
Publisert
Sist oppdatert

 - Det er et press på å se «normal» ut, og hvis man ikke går under hva som liksom er «normalt», da er det ikke like greit lenger, forteller Caroline Berg Eriksen a.k.a Fotballfrue i et åpnehjertig intervju med STYLEmag.

Nesten 350 000 følger henne daglig på Instagram, og hver dag er omtrent 100 000 unike lesere innom bloggen hennes. Hun er Norges desidert mest populære blogger, og hun vet ærlig talt ikke hvorfor så mange lesere har trykket henne til brystet.

Se Fotballfrue slik du aldri har sett henne!

SLIK HAR DU ALDRI SETT HENNE: Fotballfruen Caroline Berg Eriksen har en sexy og vampete side som bare ventet på å få slippe ut! Foto: Thomas Qvale.

Hun lar hatske nettkommentarer prelle av og står støtt i mediestormen i høye pumps, matchende antrekk, feilfritt hjem og sunne, velduftende matretter. Irriterende perfekt, synes noen. Men frua har blitt vant til kritikk, og etter fire år på bloggtoppen er hun både elsket og hatet.

 - Kritikken gjør meg bare kamplysten!

Les hele intervjuet og se alle de sexy bildene av Fotballfrue slik du aldri har sett henne i det nyeste nummeret av STYLEmag, i salg fra mandag 26. mai.

Utgaven kan også kjøpes digitalt på iPad ved å laste ned STYLEmag-appen i AppStore, og deretter laste ned utgaven i Aviskiosken på din iPad, fra fredag 23. mai.

AV MARI FOSSHEIM

STYLING AV NATHALIE HELGERUD

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer