Fotballfrue

Se Fotballfrue slik du aldri har sett henne!

Vi gredde ut bloggekrøllene, smurte henne inn i babyolje og kledde henne i åletrangt skinn. Fotballfrue har en mørk, übersexy side som bare ventet på å få slippe ut. Se Caroline Berg Eriksen slik du aldri har sett henne i nyeste utgave av STYLEmag!

Se Fotballfrue slik du aldri har sett henne!
Publisert
Sist oppdatert

 - Det er et press på å se «normal» ut, og hvis man ikke går under hva som liksom er «normalt», da er det ikke like greit lenger, forteller Caroline Berg Eriksen a.k.a Fotballfrue i et åpnehjertig intervju med STYLEmag.

Nesten 350 000 følger henne daglig på Instagram, og hver dag er omtrent 100 000 unike lesere innom bloggen hennes. Hun er Norges desidert mest populære blogger, og hun vet ærlig talt ikke hvorfor så mange lesere har trykket henne til brystet.

SLIK HAR DU ALDRI SETT HENNE: Fotballfruen Caroline Berg Eriksen har en sexy og vampete side som bare ventet på å få slippe ut! Foto: Thomas Qvale.

Hun lar hatske nettkommentarer prelle av og står støtt i mediestormen i høye pumps, matchende antrekk, feilfritt hjem og sunne, velduftende matretter. Irriterende perfekt, synes noen. Men frua har blitt vant til kritikk, og etter fire år på bloggtoppen er hun både elsket og hatet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer