Gitte Witt

Se Gittes kjæreste på catwalken!

Skuespiller Gitte Witts nye kjæreste gikk visning for Moods of Norway, mens Gitte stolt knipset mobilbilder fra sidelinjen.

Se Gittes kjæreste på catwalken!
Publisert
Sist oppdatert

Det var ikke bare plaggene skuespiller Gitte Witt var kommet for å se under lanseringen av Moods Of Norway i går. Hennes nye kjæreste Filip Loebbert var modell og viste vårens herremote under den eksklusive visningen.

 - Det var et kult og annerledes show, og det var så klart gøy å se Filip gå. Han var veldig flink, fortalte Gitte til STYLEmag.

Se Gittes kjæreste på catwalken!

KJEKKAS: Svenske Filip Loebbert er skuespiller Gitte Witts nye kjæreste. I går viste han  vårens herremote Moods of Norway-visningen. Foto: Celine I. Aagaard.

Selv om forholdet ikke er hemmelig, holdt skuespilleren en lav profil og knipset noen mobilbilder fra sidelinjen. De to har vært sammen i en måneds tid, men har kjent hverandre lenger. Da Gitte gikk motevisning for byMAGMALO, var det Filip som var på plass for å se på. Kjekkasen jobber som fotograf og assisterer de flinkeste mest anerkjente i bransjen, han var også nylig assistent på en STYLEmag-shoot som kommer i neste utgave. Hans øye for foto er også synlig gjennom hans Instagramkonto der Gitte har vært avbildet.

Gitte prydet i fjor coveret av STYLEmags jubileums-nummer, og har siden høstet fantastisk kritikk både her hjemme og i utlandet for sin siste film "Søvngjengeren", som også fikk mye omtale under Sundance Film Festival.

Se Gittes kjæreste på catwalken!

COVERMODELL: Gitte Witt prydet coveret av STYLEmags store jubileumsnummer i fjor sammen med kjendisvenninnene Jenny Skavlan og Maria Skappel. Foto: Truls Qvale.

Les også: Se backstagebildene fra STYLEmags jubileums-shoot!

Gitte er veldig interessert i mote, og flere ganger vist interesse for norsk design.

Les også: Motenorge samlet for å støtte norsk design

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer