Givenchy

Se Givenchys høst-visning!

Det var mønstermiks, fargesmell og feminint og maskulint om hverandre på visningen for Givenchys kommende høst og vinter-kolleksjon. Se bilder og video fra visningen her!

Se Givenchys høst-visning!
Publisert
Sist oppdatert

Under moteuken i Paris forrige uke var Givenchy en visningene det var størst forventninger rundt, sammen med blant andre Chanel- og Louis Vuitton-visningene. 

Givenchy innfridde forventningene med en kolleksjon som bar preg av mønstermiks, smell av farger og overdimensjonerte silhuetter og iøynefallende detaljer. Også trenden av maskulint i kombinasjon med feminint, som sett hos blant andre H&Ms høstkolleksjon, var sterkt representert hos Givenchy. 

Les også: Se visningen for H&Ms storslåtte kolleksjon her

Stjerner, moteredaktører og fashionistaer fra hele verden var til stede for å se den storslåtte visningen til motehuset Givenchy.

Se video fra visningen nederst i saken! 

Se Givenchys høst-visning!

MØNSTERMIKS: Givenchy er kjent for bruk av mønster i sine kolleksjoner, og den kommende kolleksjonen før høsten og vinteren 2014 var intet unntak. Fargesmell i rødt, gult og oransje setter et fargerikt og lekent preg over Givenchys høst. Foto: All Over. 

Se Givenchys høst-visning!

MASKULINT, FEMININT & LAG PÅ LAG: De herre-inspirerte frakkene holder seg sterkt i motebildet også neste sesong, og de styles lag på lag over feminine silhuetter og materialer. Foto: All Over. 

Se Givenchys høst-visning!

STJERNEPUBLIKUM: Supermodellene Alessandra Ambrosio og Joan Smalls satt på første rad under visningen sammen med artistene Rihanna og Kanye West. Foto: All Over. 

Les også: Se Chanels høst- og vintervisning her

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer