Givenchy

Se Givenchys høst-visning!

Det var mønstermiks, fargesmell og feminint og maskulint om hverandre på visningen for Givenchys kommende høst og vinter-kolleksjon. Se bilder og video fra visningen her!

Se Givenchys høst-visning!
Publisert
Sist oppdatert

Under moteuken i Paris forrige uke var Givenchy en visningene det var størst forventninger rundt, sammen med blant andre Chanel- og Louis Vuitton-visningene. 

Givenchy innfridde forventningene med en kolleksjon som bar preg av mønstermiks, smell av farger og overdimensjonerte silhuetter og iøynefallende detaljer. Også trenden av maskulint i kombinasjon med feminint, som sett hos blant andre H&Ms høstkolleksjon, var sterkt representert hos Givenchy. 

Les også: Se visningen for H&Ms storslåtte kolleksjon her

Stjerner, moteredaktører og fashionistaer fra hele verden var til stede for å se den storslåtte visningen til motehuset Givenchy.

Se video fra visningen nederst i saken! 

MØNSTERMIKS: Givenchy er kjent for bruk av mønster i sine kolleksjoner, og den kommende kolleksjonen før høsten og vinteren 2014 var intet unntak. Fargesmell i rødt, gult og oransje setter et fargerikt og lekent preg over Givenchys høst. Foto: All Over. 

MASKULINT, FEMININT & LAG PÅ LAG: De herre-inspirerte frakkene holder seg sterkt i motebildet også neste sesong, og de styles lag på lag over feminine silhuetter og materialer. Foto: All Over. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer