Givenchy

Se Givenchys høst-visning!

Det var mønstermiks, fargesmell og feminint og maskulint om hverandre på visningen for Givenchys kommende høst og vinter-kolleksjon. Se bilder og video fra visningen her!

Publisert

Under moteuken i Paris forrige uke var Givenchy en visningene det var størst forventninger rundt, sammen med blant andre Chanel- og Louis Vuitton-visningene. 

Givenchy innfridde forventningene med en kolleksjon som bar preg av mønstermiks, smell av farger og overdimensjonerte silhuetter og iøynefallende detaljer. Også trenden av maskulint i kombinasjon med feminint, som sett hos blant andre H&Ms høstkolleksjon, var sterkt representert hos Givenchy. 

Les også: Se visningen for H&Ms storslåtte kolleksjon her

Stjerner, moteredaktører og fashionistaer fra hele verden var til stede for å se den storslåtte visningen til motehuset Givenchy.

Se video fra visningen nederst i saken! 

MØNSTERMIKS: Givenchy er kjent for bruk av mønster i sine kolleksjoner, og den kommende kolleksjonen før høsten og vinteren 2014 var intet unntak. Fargesmell i rødt, gult og oransje setter et fargerikt og lekent preg over Givenchys høst. Foto: All Over. 

MASKULINT, FEMININT & LAG PÅ LAG: De herre-inspirerte frakkene holder seg sterkt i motebildet også neste sesong, og de styles lag på lag over feminine silhuetter og materialer. Foto: All Over. 

STJERNEPUBLIKUM: Supermodellene Alessandra Ambrosio og Joan Smalls satt på første rad under visningen sammen med artistene Rihanna og Kanye West. Foto: All Over. 

Les også: Se Chanels høst- og vintervisning her

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer