Hugo Boss

Se Hugo Boss-showet

Få med deg hele visningen fra New York Fashion Week.

HELT NYTT I ÅR: For første gang kommer «BOSS Womenswear Spring/Summer 2016 runway show» til å filmes med et 360 graders kamera. Og visning kan du se her! Foto: Scanpix
HELT NYTT I ÅR: For første gang kommer «BOSS Womenswear Spring/Summer 2016 runway show» til å filmes med et 360 graders kamera. Og visning kan du se her! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: De fleste forbinder nok Hugo Boss med elegante dresser for menn. 

Men det tyske merket har utviklet seg stort siden det ble grunnlagt i 1924. Hugo Boss består nå av Boss Black, Boss Selection, Hugo, Boss Orange og Boss Green.

De ulike merkene representerer enten en mer luksuriøs kolleksjon, en sportskolleksjon, en mer uformell kolleksjon, en kolleksjon med et «avant garde»-preg, og til slutt den vi nå får presentert under New York Fashion Week.

Boss Black består av klær til både herre og dame, og selv om merket mest er kjent for dressene sine, kan du fremdeles se det enkle, rene og stilige snittet i damekolleksjonen.

LES OGSÅ: Se Tommy Hilfiger-showet!

En ukjent damekolleksjon

I 2013 ble Jason Wu (32), som blant annet har kledd opp selveste Michelle Obama (51), ansatt som designer hos Hugo Boss. 

Et av målene til designeren har vært å definere Boss-kvinnen. Selv beskriver han henne som «sofistikert, men samtidig sterk». Skuespillere som Kate Bosworth (32), Dakota Johnson (25), Diane Kruger (39) og Julianne Moore (54) er bare noen av kvinnene som ofte er å se i Boss-klær.

For første gang kommer «BOSS Womenswear Spring/Summer 2016 runway show» til å filmes med et 360 graders kamera. Og visningen kan du se her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer