SØT OG SEXY: Skuespiller Mila Kunis mestrer å være både søt og sexy når hun skal på fest. Foto: All Over Press
SØT OG SEXY: Skuespiller Mila Kunis mestrer å være både søt og sexy når hun skal på fest. Foto: All Over Press Vis mer

Trendtoppen

Se, hun har skjønt det!

Skuespiller Mila Kunis mestrer det vi alle drømmer om å få til: kunsten å kle seg til fest.

Publisert
Mila Kunis spiller dum og deilig i TV-serien «That '70s Show», men skuespilleren er langt fra dum når hun skal kle seg til fest.

Brukerne på KK.no's Trendtoppen elsker hennes enkle og gjennomførste stil, og her er det mye å lære for oss alle.

Mila Kunis illustrerer den gamle påstanden om at det enkle ofte er det beste.

Se det pudderfargede antrekket på Trendtoppen her og den lille sorte her.

MØRK OG MYSTISK: Den skulpturelle kjolen viser mye hud, men har langt nok skjørt slik at helheten blir balansert og vakker. Foto: All Over Press
MØRK OG MYSTISK: Den skulpturelle kjolen viser mye hud, men har langt nok skjørt slik at helheten blir balansert og vakker. Foto: All Over Press Vis mer

Finn dine farger





I de to antrekkene som scorer høyest på Trendtoppen, er det feminine former og ensfargede stoffer som gjelder.

Siden 27-åringen har en gyldenbrun hudtone, kommer hun unna med en pudderfarget kjole som de blekere av oss bare ville sett triste ut i. Hun har rett og slett funnet farger som får huden hennes til å gløde.

Den dype utringingen er vågal, men slettes ikke tacky. Kunis klarer nemlig kunststykket å vise akkurat nok hud til at helheten blir elegant og sofistikert.

Splitten i kjolen er høy nok til å være sexy (og praktisk: Hun slipper å få havfruegange), og det betyr ikke at trusekanten skal være mulig å se om man tar et skikkelig langt steg. Det holder lenge med en splitt til rett over kneet.

SØT OG SEXY: Skuespiller Mila Kunis mestrer å være både søt og sexy når hun skal på fest. Foto: All Over Press
SØT OG SEXY: Skuespiller Mila Kunis mestrer å være både søt og sexy når hun skal på fest. Foto: All Over Press Vis mer

Bruk riktig tilbehør

Også på tilbehørsfronten har skjønnheten gått for enkelhet. Gulløredobber og flere enkle armbånd gjør susen. Et halssmykke her kunne fort blitt for mye. La huden og utringingen gløde i fred.

Den mørke, litt røffe neglelakken er en fin kontrast til den søte kjolen. Legg også merke til at hun holder neglene korte. Da kan du lettere leke med farger og dominerende neglelakker uten å se ut som du har hekseklør.

Nude sko til den pudderfargede kjolen får leggene hennes til å se lengre ut.



Siden den svarte kjolen har både belte i livet, applikasjoner og ganske dramatiske former, har hun gått for helt enkle, svarte pumps.

Kjenn din kropp

Selv om Mila har en ganske rett og gutteaktig fasong i utgangspunktet, vet hun å kle seg feminint.

Når du velger kjoler med et definert liv og litt vidde på skuldrene, slik som denne pudderfargede maxikjolen, gir du deg selv en mer timeglasslignende figur.

Dette har skuespilleren også gjort da hun valgte den lille sorte, i form av en skulpturell tubekjole. Denne har ikke vidde over skuldrene, men volumet i overdelen og beltet i livet har samme effekt.

Her er det også litt volum i skjørtet, noe som gir Mila Kunis en mer tradisjonell og formfull kvinnefasong enn hun ville hatt i en helt kroppsnær silhuett.

Det er lett å krysse linja fra sexy til vulgær, men hun ser ut til å ha full kontroll på hvor mye hud som kan vises uten at helhetsinntrykket blir for voldsomt.

Den relativt bare overkroppen balanseres fint med litt mer lengde på skjørtet. Stroppeløse kjoler bør generelt ha litt lengre skjørtekant enn kjoler med mer dekkende overdeler.

Søt og yndig eller mørk og mystisk

Der hun i pudderkjolen framstår søt og yndig, ser hun tilsvarende mørk og mystisk ut i den korte, svarte kjolen.

Sminken og håret går fra sart og romantisk til sotet og sexy for å understreke de forskjellige stilene.

Oppsatt hår lar både huden og kjolene skinne, og gjør det vakre ansiktet hennes mer tilgjengelig.

ved å sørge for at det ikke skjer for mye samtidig – både når det gjelder sko, sminke, smykker og hår – gjør Mila Kunis begge antrekkene enkle, klassiske og sexy uten å være over kanten.

En perfekt mal hvis du vil ta pusten fra noen på neste fest, med andre ord.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer