Maxiskjørt

Se, hun mestrer vårtrenden

Skuespiller Malin Akerman har falt pladask for et av vårens nøkkelplagg - maxiskjørtet.

BRUKER ALLE TRIKSENE: Malin Akerman framhever sin figur ved å velge et skjørt med mønster og volanger, og definerer midjen med et belte. Foto: All Over Press
BRUKER ALLE TRIKSENE: Malin Akerman framhever sin figur ved å velge et skjørt med mønster og volanger, og definerer midjen med et belte. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vi så trenden starte allerede i fjor, men det er nå det tar av. Maxikjolen er definitivt vårents it-plagg.

Skjørtekantene kryper helt ned til bakken, og selv om det kan føles uvant, har vi allerede erklært at joda, du kler maxiskjørt. Det gjelder bare å finne det riktige for deg.Skuespiller Malin Akerman har klart det!

Slik styler du det

Et såpass travelt plagg, med både mønster og tekstur, er enklest å matche med noe ensfarget og enkelt, både i snitt og tekstur.

Akerman stylet det blomstrete maxiskjørtet med volanger med en enkel, hvit singlet. I tillegg gikk hun for det mange har sett på som sesongens aller heteste tilbehør - et tynt, brunt flettebelte.

LES OGSÅ: Rumpetaska er blitt elegant

Velg riktig skjørt

Dette bør du ta hensyn til:
Lite former: Høyt liv, mønstre og farger gir mer fasong. Marker gjerne livet med et av vårens trendy belter for en enda mer feminin figur.

Malin Akerman har fulgt alle disse triksene, og i tillegg valgt et skjørt med volanger. Dette er med på å framheve den feminine figuren ytterligere. Plissé virker på samme måte.

Mye former: Gå for et skjørt som går rett ned eller med litt havfruefasong. Pass på at det ikke sitter for stramt, det har en forstørrende effekt. Unngå skjørt som smalner i anklene.

SOMMERFIN: Malin Akerman ser uanstrengt og trendy ut i det lange skjørtet. Foto: All Over Press
SOMMERFIN: Malin Akerman ser uanstrengt og trendy ut i det lange skjørtet. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer