I Vesken

Se hva Camilla Abry har i vesken sin

Camilla Abry løp mellom visninger og fester under Oslo Fashion Week. Hun åpnet opp sin veske, og viste hva hun alltid har med seg på fest.

Se hva Camilla Abry har i vesken sin
Publisert
Sist oppdatert

Camilla Abry er modell, designer, STYLEmag-blogger, og kjæresten til Moods of Norway-designer Peder Børresen. Skjønnheten nyter hektiske dager under OFW, og innrømmer at hun har et salig kaos i vesken sin.

Hva har du i vesken din akkurat nå?

- Drikkebonger, visakort, og reserve-visakort i tilfelle jeg går tom både for drikkebonger og penger i baren. Også har jeg nøkler, iphone, Deborah Lippman neglelakk og Dior topcoat. Neglelakken måtte påføres i taxien i dag! Her ligger det også Lypsyl, ekstra linser og sikkerhetsnåler - i tilfelle rottefelle, rouge og eyeliner for touch up. Mye, med andre ord!

Hva har du alltid med deg i vesken?

Jeg har alltid "the four bare necesseties", som er iPhone, lommebok, nøkler og lypsyl. 

Men jeg går sjelden noen steder uten Leatherman, sysaker, ekstra linser, antibac og painkillers. Jeg er praktisk av meg og liker og være forberedt på det meste. I tillegg er det hyggelig å kunne yte en liten service til venner og kjente når de har fått hodepine, mistet en knapp i skjorta eller har fått et kutt i fingern og trenger et Disneyplaster.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer